DE DIKSTE FEESTEN VAN LLORET DE MAR 2024 

Omdat jij je hebt aangemeld krijgen jij en je vriendengroep voorrang op onze feesten. Dit betekent dat jullie zonder stress het vliegtuig in kunnen stappen en verzekerd zijn van de dikste feesten die Lloret te bieden heeft.

1. Een week voordat jij aankomt op je vakantiebestemming sturen wij je een overzicht met onze feesten en de planning daarvan.

2. Collega neemt contact met je op voor het maken van een afspraak voor ons Meetingpoint.

3. Vlak voor je vertrek ontvang je de officiële uitnodiging voor ons Meetingpoint en kun jij met jouw vriendengroep de voorrang op de populairste feesten van Lloret de Mar verzilveren.


ADVIES: In Lloret is het niet noodzakelijk om voor je vakantie (online) tickets aan te schaffen. Zorg voordat je feesten vastlegt dat je eerst bij het Summer Rockz Meetingpoint bent langs geweest, daarmee voorkom je teleurstelling tijdens je vakantie. Het zou heel erg zonde zijn wanneer je erachter komt dat je niet aanwezig kan zijn op de populairste feesten omdat je per ongeluk op dezelfde datum iets anders hebt gepland?! 

Wij doen bewust niet aan (online) voorverkoop omdat wij iedereen persoonlijk willen zien, spreken en uitnodigen. Zo weten wij zeker dat wij de juiste party people op onze feesten hebben. Met dit unieke concept verkopen onze feesten al meer dan 25 jaar uit en heb jij nu de mogelijkheid om met voorrang bij al onze feesten aanwezig te zijn!

KLEINE SELECTIE VAN DE POPULAIRSTE FEESTEN