Video Aspect Ratio: 16:9

COSTA NIGHTS

THEMA AVONDEN

COSTA NIGHTS | THEMA AVONDEN

Altijd in de vetste clubs van het moment organiseert Summer Rockz thema nights die aansluiten op de actualiteiten van het seizoen. Casa de Papel Nights / Fluo Events / Rooftop Bottle Parties. You name it!

THEMA AVONDEN IN LLORET DE MAR

Altijd in de vetste clubs van het moment organiseert Summer Rockz thema nights die aansluiten op de actualiteiten van het seizoen. Casa de Papel Nights / Fluo Events / Rooftop Bottle Parties. You name it!

IN HET KORT

Gastenlijst Event

Gegarandeerd alleen de best geselecteerde party people van alle (reis)organisaties in Lloret

Ultieme zomer vibe

Langs de zwembad rand met een drankje in je hand kijken naar mooie mensen en losgaan op de zomers beats

SUPERVIP 

De beste spots langs het zwembad met een Instagram waardig 1,7 L Ciroc Wodka fles en frisdrank inclusief. AANRADER!

Summer Rockz Dj Team
Elke zomer draaien jonge opkomende talenten die elke pool party compleet slopen

Dikste locatie

Pool area, Barbecue area, (voet) volleybalvelden, Entertainment. Alles is aanwezig voor een geweldige middag.

DISCOTHEEK ST. TROP

Volgens velen de mooiste club van Lloret de Mar. 3 verdiepingen en een heerlijk dakterras. Wekelijks organiseren wij hier het gezelligste dakterras feest met eigen flessen, Nederlandse Party People en een geweldige vibe met ons promotie team.

ROOFTOP BOTTLE NIGHT

Het grootste dakterras van Lloret de Mar omgetoverd tot een bottle party met 150 Nederlandse Party People. Geweldig uitzicht over de baai van Lloret, zomerse beats uit de speaker en een heerlijke zeebries maken deze avond heel aangenaam. Flessen sterke drank op je tafel en de mogelijkheid tot shisha. De ultieme pre-party voor het stappen!

CASA DE PAPEL

Casa de Papel is niet meer weg te denken sinds de populaire serie. Doe je Dali masker op, verkleed je in het thema en ga los samen met de best geselecteerde Nederlandse Party People van Lloret de Mar.

DEZE JONGEREN HEBBEN MET ONS MEE GEFEEST

BRYAN STROET
"goede organisatie, prachtige feesten, ik zou het iedereen aanraden!'
BART KEIJSER
"De avondjes die toch nog eventjes de puntjes op de i zetten! Leuke organisatie, goed georganiseerd en een prima sfeertje binnen!"
TOM SMIT
"Goede organisatie! Alles van A tot Z geregeld en ze maken meer waar dan ze beloven!"

ADVIES VAN CHES PAULUSMA

De Pool Party is heet, letterlijk en figuurlijk. Zorg dat jij je goed insmeert. Check voordat je gaat nog even snel de weersvoorspelling van onze eigen weerman ;)

UNIEKE WERKWIJZE

Summer Rockz selecteert voor ieder event zijn eigen Party People op basis van een aantal criteria. Iedere promotor binnen ons team zoekt hotel, stad en strand af met zijn gastenlijst om alleen de leukste Nederlanders uit te nodigen. Daarmee zorgen wij voor een goede sfeer en een goede man / vrouw verhouding! Ben jij enthousiast en avontuurlijk ingesteld, wil jij ook iets anders dan het standaard programma van de reisorganisatie en hou jij van meer dan 1 of 2 drankjes?! Dan zijn wij op zoek naar jou!


Tickets zijn alleen verkrijgbaar in Lloret de Mar via onze promotors. Kans maken op tickets? Als je ons Event Service Formulier invult informeren wij je over onze events via WhatsApp en zorgen wij ervoor dat er een collega met jullie afspreekt op de dag van aankomst in Lloret de Mar. Deze promotor informeert jullie vrijblijvend en geeft jullie alle details. Uiteraard beslissen jullie aan welke Events jullie willen deelnemen!