OVERZICHT VACATURES SUMMER ROCKZ

TICKET VERKOPER

Als ticket verkoper ben je communicatief sterk, stap je makkelijk op groepen jongeren af en weet jij ze te overtuigen om zich in te schrijven op de gastenlijst van de dikste feesten in Lloret de Mar. Je werkt graag met targets, slaat zelf het liefst geen feestje over en bent een teamplayer die graag het maximale uit een dag haalt. Voornamelijk werk je overdag en ben je in de avond aanwezig om zelf een feestje te bouwen op onze feesten.

PARTY ANIMAL / ALLROUND MEDEWERKER

Als party animal sta jij elke dag op onze feesten om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Bij ons ticketpoint help jij ons mee om ervoor te zorgen dat alles zo strak mogelijk verloopt. Tickets uitschrijven, lichte administratieve werkzaamheden en de jongeren informeren over de details van onze feesten. Ook ondersteun je het verkoopteam en neem je hen zoveel mogelijk werk uit handen. Zo is elke dag afwisselend en sta je op de dikste feesten van de Costa zoals de Millennium Party, de heetste Pool Party's en zonnige bootfeesten.

STAGE LOPEN IN LLORET

Wij zijn op zoek naar communicatief sterke studenten die in de zomermaanden stage willen lopen bij het grootste evenementenbureau van Europa, in de populaire badplaats Lloret de Mar.  


Iedere zomer bieden wij 2 stageplaatsen aan voor studenten in de richting van toerisme, communicatie, ondernemen of commercieel. 

✔ Vliegtickets vergoed

✔ Accommodatie inbegrepen

✔ Wekelijkse vergoeding


Overdag help je ons bij het ticketpoint en ben jij er verantwoordelijk voor dat alles goed verloopt. Tijdens onze feesten ben je aanwezig en help je achter de schermen. Elke dag is een groot feest en je bent een belangrijk onderdeel binnen ons team.  Afhankelijk van je studierichting kunnen wij de werkzaamheden afstemmen op je opleiding.


Spreekt dit je aan:

✔ Elke dag insmeren met zonnebrand voordat je naar je werk gaat

✔ De dansvloer als je kantoor 

✔ Meehelpen tijdens de dikste feesten in de Party stad Lloret de Mar 

✔ Elke dag lol met collega's in een competitieve omgeving


Enn..... Hou je meer van feesten dan van je eigen moeder? En ben jij de ware hosselaar van je vriendengroep? Dan zijn wij op zoek naar jou!

UNIEKE WERKWIJZE

Ter vergelijking: bij andere organisaties in Mallorca, Albufeira en Bulgarije moet je de toeristen en het geld delen met ongeveer 150 andere promoters van andere organisaties met soortgelijke producten. Bij Summer Rockz werk je in kleine teams zonder concurrentie. Al onze producten worden exclusief aangeboden door onze promoters.

Hoewel het niet moeilijk is om stukken tekst of zelfs de hele lay-out te kopiëren van onze website, is het niet mogelijk om onze unique selling points en exclusiviteit van onze evenementen te kopiëren.

Wil je de enige echte zomerervaring, solliciteer dan bij ons voor de zomer van je leven.