INSCHRIJF FORMULIER

Summer Rockz is al jaren het populairste evenementenbureau van Lloret de Mar met events (Millennium Party / Lloret Selected Party / Pool Party etc.) die altijd uitverkopen. Tickets voor deze events zijn alleen verkrijgbaar via een promotor in Lloret de Mar, die met zijn gastenlijst de juiste party people selecteert. Dit is het unieke aan onze events. Sinds 2019 bieden wij een inschrijf formulier formulier aan waarmee jij op jouw aankomst dag in Lloret de Mar vrijblijvend met een promotor in contact kan komen! Daarmee voorkom je uitverkochte events en teleurgestelde vrienden! 

VOORDELEN VAN INSCHRIJVING

GRATIS & VRIJBLIJVEND

Je zit nog nergens aan vast, maar hebt wel de garantie dat je kunt deelnemen aan jouw favoriete events.  Dat is zorgeloos op vakantie gaan!

PERFECTE START VAKANTIE

Op de dag van aankomst spreek je af in een Nederlands eetcafé met een promotor die alles weet van Lloret de Mar. Uiteraard krijg je een welkomst shot van ons en ontmoet je alvast like minded Party People!

WHATSAPP SERVICE

Vanaf je inschrijving houden wij je wekelijks (gratis en vrijblijvend) op de hoogte van alle ontwikkelingen in Lloret de Mar. Ook corona gerelateerd!

SUMMER ROCKZ BANDJE

Na de kickstart van jouw vakantie ontvang je van ons je Summer Rockz bandje waarmee jij in de hele stad de beste deals hebt bij restaurants en excursies!

VILLA SERVICE

Jongeren die een villa boeken zitten vaak iets verderop uit de stad en zijn in de praktijk minder goed vindbaar voor onze promotors, omdat ze vaak blijven rondhangen bij het zwembad overdag.


Zorg er daarom voor dat jij je inschrijft en laat een promotor op de dag van aankomst langskomen bij jouw villa. Dan kan jouw zorgeloze en mooiste week van het jaar beginnen met de dikste events in de pocket!

UNIEKE WERKWIJZE

Summer Rockz selecteert voor ieder event zijn eigen Party People op basis van een aantal criteria. Iedere promotor binnen ons team zoekt hotel, stad en strand af met zijn gastenlijst om alleen de leukste Nederlanders uit te nodigen. Daarmee zorgen wij voor een goede sfeer en een goede man / vrouw verhouding! Ben jij enthousiast en avontuurlijk ingesteld, wil jij ook iets anders dan het standaard programma van de reisorganisatie en hou jij van meer dan 1 of 2 drankjes?! Dan zijn wij op zoek naar jou!


Tickets zijn alleen verkrijgbaar in Lloret de Mar via onze promotors. Kans maken op tickets? Als je ons Event Service Formulier invult informeren wij je over onze events via WhatsApp en zorgen wij ervoor dat er een collega met jullie afspreekt op de dag van aankomst in Lloret de Mar. Deze promotor informeert jullie vrijblijvend en geeft jullie alle details. Uiteraard beslissen jullie aan welke Events jullie willen deelnemen!

COLLEGA'S AAN HET WOORD

No youtube playlist has been selected for this element.