Video Aspect Ratio: 16:9

PROMOTORS GEZOCHT

IT'S NOT A JOB, IT'S A LIFESTYLE

PROMOTORS GEZOCHT

IT'S NOT A JOB, IT'S A LIFESTYLE

Insmeren met zonnebrand voor aanvang van je werkdag, altijd aanwezig bij de dikste events, werken onder de Spaanse zon en deel uit maken van een competitief team die altijd het maximale uit zichzelf wil halen. Pas jij daar tussen?

DE ZOMER VAN JE LEVEN

Wij zijn altijd op zoek naar studenten met werkervaring in de field marketing / sales die een zomer hun dagelijkse habitat willen verruilen voor een commerciële uitdaging in Spanje! Wervers die de natte, regenachtige Nederlandse markten en pleinen een zomer willen verruilen voor de Spaanse Costa om te werken voor de marktleider in Evenementen.

Je werkzaamheden bestaan uit het overtuigen van groepen toeristen om naar onze feesten te komen. Overdag ga je met je gastenlijst op pad om de juiste Party People te selecteren.

Onze feesten kennen een goede reputatie en daar profiteer jij van. Wanneer je de interesse van de groep vakantievrienden hebt gewekt doe jij jouw verhaal en zorg je dat je jouw sales pitch uiteindelijk succesvol afrondt. Wij zijn als team verantwoordelijk dat onze feesten uitverkopen. Met jouw commerciële instelling wil jij uit elke dag het maximale resultaat halen.

Als ticket verkoper zijn je werkzaamheden nagenoeg hetzelfde als je gewend bent, op een paar positieve verschillen na:
– wij hebben een monopolie positie op de markt van de Nederlandse toeristen

– Iedereen is de doelgroep. I.p.v. nee en afwijzingen zijn mensen hier juist naar jou op zoek om een kaartje te bemachtigen. Onze producten kennen een goede reputatie en dat helpt jou!

– 95% van de gesprekken sluiten onze verkopers succesvol af en de verdiensten liggen daardoor hoog.

– Je verdient minimaal hetzelfde als bij je bureau in Nederland, waarschijnlijk zelfs veel meer

Kortom, je komt in een gespreid bedje terecht bij Summer Rockz. Na een intensieve verkooptraining in Nederland ben jij helemaal klaar voor de zomer van jou leven!

Kijk hieronder de video van onze collega’s en oordeel zelf!IN HET KORT

WIJ BIEDEN

- Hoog salaris (200+ per dag)

- Dagelijks de vetste Events

- Accommodatie

- Sales trainingen

- De zomer van je leven

- (Internationaal) netwerk met vrienden voor het leven

VOORWAARDEN

- 20 jaar of ouder

- 7 weken beschikbaar in juli / augustus

- Niet op je mondje gevallen

- Je hebt sales ervaring of wilt dit opdoen

- In staat om een koelkast te verkopen aan een Eskimo!

SOLLICITATIEPROCES
1. Meld je aan
2. Video call
3. Casting
4. Ticket boeken


Voordat jij aankomt in Lloret de Mar wordt je klaargestoomd voor het werk van promotor

AGENDA
11.00 - Opstaan
11.30 - Ontbijten met het team
12.00 - Aftrap salesdag
14.00 - Uitnodigen toeristen
19.00 - Eten met het team
20.00 - Klaar maken voor het feest
22.00 - Feesten

PROMOTORS GEZOCHT

IT'S NOT A JOB, IT'S A LIFESTYLE

Insmeren met zonnebrand voor aanvang van je werkdag, altijd aanwezig bij de dikste events, werken onder de Spaanse zon en deel uit maken van een competitief team die altijd het maximale uit zichzelf wil halen. Pas jij daar tussen?

DIT ZEGGEN ONZE COLLEGA'S

Iedere zomer werken wij met meer dan 200 promotors in de populairste badplaatsen van Europa, zoals Ibiza, Barcelona, Lloret de Mar en Salou. In deze video onze Nederlandse collega's aan het woord in Lloret de Mar.

NEDERLANDS TEAM 2021

Elke zomer gaan wij met meer dan 25 man richting Lloret de Mar en werken wij daar in een hecht en gezellig team. Overdag zoveel mogelijk jongeren uitnodigen voor onze events om vervolgens in de avond los te gaan. Lijkt jou dit ook vet? Klik op de knop "brochure aanvragen" en vraag meer info!

DEZE JONGEREN HEBBEN MET ONS MEE GEFEEST

BRYAN STROET
"goede organisatie, prachtige feesten, ik zou het iedereen aanraden!'
BART KEIJSER
"De avondjes die toch nog eventjes de puntjes op de i zetten! Leuke organisatie, goed georganiseerd en een prima sfeertje binnen!"
TOM SMIT
"Goede organisatie! Alles van A tot Z geregeld en ze maken meer waar dan ze beloven!"

UNIEKE WERKWIJZE

Ter vergelijking: bij andere organisaties in Mallorca, Albufeira en Bulgarije moet je de toeristen en het geld delen met ongeveer 150 andere promoters van andere organisaties met soortgelijke producten. Bij Summer Rockz werk je in kleine teams zonder concurrentie. Al onze producten worden exclusief aangeboden door onze promoters.

Hoewel het niet moeilijk is om stukken tekst of zelfs de hele lay-out te kopiëren van onze website, is het niet mogelijk om onze unique selling points en exclusiviteit van onze evenementen te kopiëren.

Wil je de enige echte zomerervaring, solliciteer dan bij ons voor de zomer van je leven.