De meest gestelde vragen over de Millennium Party 2024 in Lloret de Mar
06 maart 2024 

De meest gestelde vragen over de Millennium Party 2024 in Lloret de Mar

Millennium Party Lloret de Mar 2024

De legendarische Millennium Party komt terug met 7 keiharde edities. Zet deze data met dikgedrukte letters in je agenda, want dit feest wil je absoluut niet missen. Voorkom teleurstelling!

Data Millennium Party Lloret de Mar 2024

JULI

MAANDAG 8 JULI (extra editie)

VRIJDAG 12 JULI

VRIJDAG 19 JULI

VRIJDAG 26 JULI

AUGUSTUS

VRIJDAG 2 AUGUSTUS

VRIJDAG 9 AUGUSTUS

VRIJDAG 16 AUGUSTUS

Aftermovie Millennium Party in Lloret de Mar

Meest gestelde vragen over de Millennium Party 2024 in Lloret de Mar

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de Millennium Party in Lloret de Mar.

Wat is de Millennium Party?

De Millennium Party in Lloret de Mar is het grootste evenement voor Nederlandse jongeren tijdens hun vakantie. Met meer dan 60 bussen vol Nederlandse jongeren vertrekken we vanaf het centrum van Lloret de Mar naar de grootste discotheek van de provincie Catalonië: Discotheek Millennium!

Millennium geeft een soort festival vibe en is voor iedereen het hoogtepunt van de vakantie. Met meerdere stages, waaronder een techno stage, een Ibiza lounge dakterras en een mainstage met een compleet voorbereide show inclusief sexy danseressen, entertainment (Led boys / Megatron / live artiesten) en nog veel meer.

Vrijdag avond is al jaren een begrip aan de Costa Brava: Alle Nederlandse jongeren zijn aanwezig bij Millennium, de andere discotheken leeg achterlatend. Alleen een handjevol Nederlanders die niet op tijd hun tickets hebben weten te regelen, blijven teleurgesteld over. Regel daarom direct je tickets wanneer je aankomt in Lloret de Mar.

Hoe kom je aan tickets voor de Millennium Party?

Tickets zijn alleen verkrijgbaar via de gastenlijsten van onze promotors. Er zijn 2 manieren om je tickets te regelen.

1) Via ons inschrijfformulier kun je je aanmelden en dan zorgen wij ervoor dat jij direct op de dag van aankomst met een promotor kan afspreken. Zo heb je de garantie dat je bij de Millennium Party aanwezig kunt zijn!

2) In Lloret lopen dagelijks tientallen Nederlandse promotors door de stad die de Nederlandse jongeren aanspreken om ze uit te nodigen voor dit populaire feest. Zorg ervoor dat je op tijd je plekje op de gastenlijst hebt, dit feest verkoopt namelijk altijd uit! En je wilt op de vrijdagavond niet achterblijven in een leeg Lloret de Mar terwijl alle anderen de dikste avond van hun vakantie beleven!

Wat zijn de prijzen voor de Millennium Party?

De prijzen zijn standaard prijzen en we hebben verschillende pakketten, zoals normale tickets / Backstage tickets (Vip) / Honors tickets (Super Vip). Onze promotors leggen jullie graag alle tickets uit, zodat jullie uiteindelijk de keuze kunnen maken die het beste bij jouw vriendengroep past. Let wel op: Backstage / Honors tickets verkopen altijd snel uit!

De prijzen zijn nu nog niet bekend en verschillen in bijvoorbeeld het absolute hoogseizoen. Maar geen zorgen, vrijwel alle Nederlanders komen naar onze feesten en het zijn normale prijzen.

Hoe werkt het met de tickets voor de Millennium Party wanneer ik mij heb ingeschreven?

Wanneer jij je hebt ingeschreven voor onze WhatsApp Service heb jij als het goed is een ontvangstbevestiging van ons ontvangen met daarin de uitleg hoe het werkt.

1) 1 tot 3 weken voordat je aankomt ontvang je van ons een overzicht met alle events die plaatsvinden tijdens jouw vakantie. Ook bellen wij je kort om nog even jouw aanmelding door te nemen, zodat wij zeker zijn dat wij de juiste tickets voor jullie gereserveerd houden.

2) Een paar dagen voordat je aankomt in Lloret ontvang je een uitnodiging voor ons meetingpoint. Bij het meetingpoint staan onze promotors voor jouw vriendengroep klaar met de uitleg over al onze events. Tot en met de dag van aankomst houden wij de tickets voor al onze feesten voor jouw vriendengroep gereserveerd. Daarna kunnen wij niet meer garanderen dat onze feesten niet uitverkocht zijn!

Wat is de minimum leeftijd voor de Millennium Party in Lloret de Mar?

Vanaf 16 jaar en ouder ben je welkom. De gemiddelde leeftijd is tussen de 16 en de 22 jaar!

Waarom is er geen (online) voorverkoop?

De feesten van Summer Rockz kun je alleen bezoeken als je op de gastenlijst staat ingeschreven van een van onze promotors. Dit doen wij bewust, omdat wij iedereen persoonlijk willen hebben gezien, gesproken en uitgenodigd. Zo weten wij zeker dat wij de juiste party people op onze feesten hebben, en kunnen wij ook garanderen dat we geen aso's en hooligans op onze feesten hebben. Dit geeft de feesten van Summer Rockz een unieke vibe.

Is het vervoer inclusief?

Jazeker, de Millennium Party is op 20 minuten rijden van het centrum van Lloret de Mar. Bij je ticket zit vervoer heen en terug inbegrepen. Het is altijd een gaaf gezicht om 60 bussen voor Nederlandse jongeren te zien vertrekken richting de grootste discotheek van de provincie Catalonië.

Wij komen pas laat in de week aan in Lloret de Mar, kan ik dan nog kaarten krijgen?

Zeker wanneer je pas op donderdag of vrijdag aankomt in Lloret is het belangrijk dat jij je hebt ingeschreven voor onze WhatsApp Service. Dan heb jij namelijk gegarandeerd tickets met onze voorrangsregeling: wij houden de tickets voor jouw vriendengroep achter tot het moment dat je in Lloret aankomt en ze komt verzilveren bij ons meetingpoint.

Reactie plaatsen