Wanneer is de Summer Rockz  White Party 2024 in Lloret de Mar?
16 april 2024 

Wanneer is de Summer Rockz White Party 2024 in Lloret de Mar?

Summer Rockz White Party 2024

Zet deze data met dikgedrukte letters in je agenda. De Summer White Party komt terug met 8 heerlijke edities in de grootste club van Lloret de Mar met 3 verdiepingen!

Datum Summer Rockz White Party Lloret de Mar 2024

JULI

VRIJDAG 5 JULI (extra editie)

DINSDAG 9 JULI

DINSDAG 16 JULI

DINSDAG 23 JULI

DINSDAG 30 JULI

AUGUSTUS

DINSDAG 6 AUGUSTUS

DINSDAG 13 AUGUSTUS

MAANDAG 19 AUGUSTUS (extra editie)

❗ LET OP: EXTRA EDITIES ❗

Begin juli nemen Nederlanders Lloret de Mar volledig over. Bijna alle hotels zitten al vol! Onze reserveringen ook bijna! We verwachten veel meer drukte dan in 2023 en daarom hebben we 2 extra edities van de White Party gepland.

De Summer Rockz White Party Lloret de Mar 2024 in het kort

πŸͺ© Het grootste thema feest van Lloret de Mar

🎧 Nederlands DJ / MC team die de grootste discotheek van Lloret de Mar compleet overneemt

πŸ’ƒ Sexy entertainment, witte confetti en onze White Angels

πŸŽ‰ Club met 3 verdiepingen

🍸 Heerlijk dakterras waar je kunt loungen / chillen

🍾 Las Vegas drankgarderobe met je eigen flessen naar keuze

βšͺ De avond dat heel Lloret de Mar wit kleurt

🏷 Keuze uit normale en Supervip tickets

πŸ•ΊπŸΌ Al jarenlang iedere editie strak uitverkocht

πŸ“ Gastenlijst event, alleen op uitnodiging via onze promotors

❌ Geen voorverkoop: tickets alleen verkrijgbaar op locatie

Video's White Party Lloret de Mar 2024

Meest gestelde vragen over de Summer Rockz White Party 2024 in Lloret de Mar

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de Summer Rockz White Party in Lloret de Mar.

Wat is de Summer Rockz White Party precies?

EΓ©n keer per week tovert Lloret de Mar volledig in het wit voor de Summer Rockz White Party. Dit is het grootste thema feest van Lloret de Mar, waarbij discotheek St. Trop helemaal wordt overgenomen door de Nederlandse jongeren. Deze Romeins ingerichte club beschikt over 3 verdiepingen inclusief een heerlijk dakterras en een geweldig grote dansvloer. De hele avond verzorgt Summer Rockz sexy entertainment en zorgt de dresscode voor een extra dimensie aan deze geweldige avond. Dit feest is uitgegroeid tot een van de populairdere feesten van Summer Rockz en verkoopt iedere editie ruim van tevoren uit.

Hoe kom je aan tickets voor de White Party in Lloret de Mar?

Tickets zijn alleen verkrijgbaar via de gastenlijsten van onze promotors. Er zijn 2 manieren om je tickets te regelen.

1) Via ons inschrijfformulier kun je je aanmelden en dan zorgen wij ervoor dat jij direct op de dag van aankomst met een promotor kan afspreken. Zo heb je de garantie dat je bij de White Party aanwezig kunt zijn!

2) In Lloret lopen dagelijks tientallen Nederlandse promotors door de stad die de Nederlandse jongeren aanspreken om ze uit te nodigen voor dit populaire feest. Zorg ervoor dat je op tijd je plekje op de gastenlijst hebt, dit feest verkoopt namelijk altijd uit! En je wilt op de vrijdagavond niet achterblijven in een leeg Lloret de Mar terwijl alle anderen de dikste avond van hun vakantie beleven!

Wat zijn de prijzen voor de White Party?

De prijzen zijn standaard prijzen en we hebben verschillende pakketten, zoals normale tickets / SuperVip tickets. Onze promotors leggen jullie graag alle tickets uit, zodat jullie uiteindelijk de keus kunnen maken die het beste bij jouw vriendengroep past. Let wel op: Supervip tickets verkopen altijd snel uit!

Hoe werkt het met de tickets voor de White Party wanneer ik mij heb ingeschreven?

Wanneer jij je hebt ingeschreven voor onze WhatsApp Service heb jij als het goed is een ontvangstbevestiging van ons ontvangen met daarin de uitleg hoe het werkt.

1) 1 tot 3 weken voordat je aankomt ontvang je van ons een overzicht met alle events die plaatsvinden tijdens jouw vakantie. Ook bellen wij je kort om nog even jouw aanmelding door te nemen, zodat wij zeker zijn dat wij de juiste tickets voor jullie gereserveerd houden.

2) Een paar dagen voordat je aankomt in Lloret ontvang je een uitnodiging voor ons meetingpoint. Bij het meetingpoint staan onze promotors voor jouw vriendengroep klaar met de uitleg over al onze events. Tot en met de dag van aankomst houden wij de tickets voor al onze feesten voor jouw vriendengroep gereserveerd. Daarna kunnen wij niet meer garanderen dat onze feesten niet uitverkocht zijn!

Wat is de minimum leeftijd voor de Summer Rockz White Party in Lloret de Mar?

Vanaf 16 jaar en ouder ben je welkom. De gemiddelde leeftijd is tussen de 16 en de 22 jaar!

Waarom is er geen (online) voorverkoop?

De feesten van Summer Rockz kun je alleen bezoeken als je op de gastenlijst staat ingeschreven van een van onze promotors. Dit doen wij bewust, omdat wij iedereen persoonlijk willen hebben gezien, gesproken en uitgenodigd. Zo weten wij zeker dat wij de juiste party people op onze feesten hebben, en kunnen wij ook garanderen dat we geen aso's en hooligans op onze feesten hebben. Dit geeft de feesten van Summer Rockz een unieke vibe.

Wij komen pas laat in de week aan in Lloret de Mar, kan ik dan nog kaarten krijgen?

Zeker wanneer je pas op maandag of dinsdag aankomt in Lloret is het belangrijk dat jij je hebt ingeschreven voor onze WhatsApp Service. Dan heb jij de meeste kans op tickets met onze voorrangsregeling: wij houden de tickets voor jouw vriendengroep achter tot het moment dat je in Lloret aankomt en ze komt verzilveren bij ons meetingpoint.

Reactie plaatsen