Dutch Revolution Party Agenda 2024 Lloret de Mar
26 mei 2024 

Dutch Revolution Party Agenda 2024 Lloret de Mar

Dutch Revolution Party Agenda 2024 Lloret de Mar

Het allernieuwste concept van Summer Rockz (2023) komt terug in de populairste Duitse club van Lloret de Mar die wij met alle Nederlanders opnieuw gaan overnemen in 2024. Zet deze data met dikgedrukte letters in je agenda, want deze enige boiler room van Lloret de Mar wil je niet missen!

Data Dutch Revolution Party Lloret de Mar 2024

JUNI

DINSDAG 4 JUNI

JULI

ZONDAG 7 JULI

DONDERDAG 11 JULI

ZONDAG 14 JULI

DONDERDAG 18 JULI

ZONDAG 21 JULI

DONDERDAG 25 JULI

ZONDAG 28 JULI

AUGUSTUS

DONDERDAG 1 AUGUSTUS

ZONDAG 4 AUGUSTUS

ZONDAG 11 AUGUSTUS

De Dutch Revolution Party Lloret de Mar 2024 in het kort

πŸͺ© Overname van de populairste Duitse club door 1500 Nederlanders

🎧 Boiler room concept met het publiek om de Dj Booth

πŸ’ƒ Sexy entertainment en LED staven

πŸŽ‰ Geweldig arena als dansvloer

πŸ₯³ Megatron die de hele zaal in rook op laat gaan en een absolute climax verzorgt

🍾 Las Vegas drankgarderobe met je eigen flessen naar keuze

🏷 Keuze uit normale en Supervip tickets

πŸ•ΊπŸΌ Nieuw concept sinds 2023 en vanaf de eerste editie strak uitverkocht

πŸ“ Gastenlijst event, alleen op uitnodiging via onze promotors

❌ Geen voorverkoop: tickets alleen verkrijgbaar op locatie

Meest gestelde vragen over de Dutch Revolution Party 2024 in Lloret de Mar

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de Dutch Revolution Party in Lloret de Mar.

Wat is de Dutch Revolution Party?

De Dutch Revolution Party is het nieuwste concept van Summer Rockz waarbij we de populairste Duitse club in Lloret compleet overnemen.

Met een geweldige ronde zaal en de Dj booth in het midden creΓ«ren we een boiler room effect waarbij het publiek om de dj heen losgaat.

Sinds 2023 is dit concept gestart en gelijk iedere editie compleet uitverkocht. Met een goede opbouw qua muziek gaan we richting het einde van de avond over op hardere muziek (techno) en met een megatron die de hele zaal in rook op laat gaan is er regelmatig een climax tijdens de avond.

dit gecombineerd met het entertainment volgens de Summer Rockz concepten en een enthousiast promotieteam wordt dit een van de mooiste avonden van je vakantie.

Hoe kom je aan tickets voor de Dutch Revolution Party?

Tickets zijn alleen verkrijgbaar via de gastenlijsten van onze promotors. Er zijn 2 manieren om je tickets te regelen.

1) Via ons inschrijfformulier kun je je aanmelden en dan zorgen wij ervoor dat jij direct op de dag van aankomst met een promotor kan afspreken. Zo heb je de garantie dat je bij de Dutch Revolution Party aanwezig kunt zijn!

2) In Lloret lopen dagelijks tientallen Nederlandse promotors door de stad die de Nederlandse jongeren aanspreken om ze uit te nodigen voor dit populaire feest. Zorg ervoor dat je op tijd je plekje op de gastenlijst hebt, dit feest verkoopt namelijk altijd uit!

Wat zijn de prijzen voor de Dutch Revolution Party?

De prijzen zijn standaard prijzen en we hebben verschillende pakketten, zoals normale tickets en Super Vip tickets. Onze promotors leggen jullie graag alle tickets uit, zodat jullie uiteindelijk de keuze kunnen maken die het beste bij jouw vriendengroep past. Let wel op: Super Vip tickets verkopen altijd snel uit!

De prijzen zijn nu nog niet bekend en verschillen in bijvoorbeeld het absolute hoogseizoen. Maar geen zorgen, vrijwel alle Nederlanders komen naar onze feesten en het zijn normale prijzen.

Hoe werkt het met de tickets voor de Dutch Revolution Party wanneer ik mij heb ingeschreven?

Wanneer jij je hebt ingeschreven voor onze WhatsApp Service heb jij als het goed is een ontvangstbevestiging van ons ontvangen met daarin de uitleg hoe het werkt.

1) 1 tot 3 weken voordat je aankomt ontvang je van ons een overzicht met alle events die plaatsvinden tijdens jouw vakantie. Ook bellen wij je kort om nog even jouw aanmelding door te nemen, zodat wij zeker zijn dat wij de juiste tickets voor jullie gereserveerd houden.

2) Een paar dagen voordat je aankomt in Lloret ontvang je een uitnodiging voor ons meetingpoint. Bij het meetingpoint staan onze promotors voor jouw vriendengroep klaar met de uitleg over al onze events. Tot en met de dag van aankomst houden wij de tickets voor al onze feesten voor jouw vriendengroep gereserveerd. Daarna kunnen wij niet meer garanderen dat onze feesten niet uitverkocht zijn!

Wat is de minimum leeftijd voor de Dutch Revolution Party in Lloret de Mar?

Vanaf 16 jaar en ouder ben je welkom. De gemiddelde leeftijd is tussen de 16 en de 22 jaar!

Waarom is er geen (online) voorverkoop?

De feesten van Summer Rockz kun je alleen bezoeken als je op de gastenlijst staat ingeschreven van een van onze promotors. Dit doen wij bewust, omdat wij iedereen persoonlijk willen hebben gezien, gesproken en uitgenodigd. Zo weten wij zeker dat wij de juiste party people op onze feesten hebben, en kunnen wij ook garanderen dat we geen aso's en hooligans op onze feesten hebben. Dit geeft de feesten van Summer Rockz een unieke vibe.

Wij komen pas laat in de week aan in Lloret de Mar, kan ik dan nog kaarten krijgen?

Zeker wanneer vlak voor de start van het feest aankomt in Lloret is het belangrijk dat jij je hebt ingeschreven voor onze WhatsApp Service. Dan heb jij namelijk gegarandeerd tickets met onze voorrangsregeling: wij houden de tickets voor jouw vriendengroep achter tot het moment dat je in Lloret aankomt en ze komt verzilveren bij ons meetingpoint.


Reactie plaatsen