In 2024 werken als Ticketseller bij Summer Rockz - Een avontuur in Lloret de Mar
12 december 2023 

In 2024 werken als Ticketseller bij Summer Rockz - Een avontuur in Lloret de Mar

Werken als ticketseller in Lloret de Mar

Werken in het buitenland, dat is de droom van velen! Bij Summer Rockz liggen er drie geweldige kansen op je te wachten: ticketseller, allround medewerker/partystarter en stagiaire. Voor een gedetailleerde beschrijving van elke functie kun je hier onze vacatures bekijken. Maar voor een inkijkje in het echte leven bij Summer Rockz, lees vooral verder. Deze blog focust specifiek op het ticketseller team. De ticketseller vacature staat open voor 20+, met als extra pluspunt ervaring in sales. Ben je jonger maar geloof je dat je jongeren kunt overtuigen, dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek! Aanmelden kan hier (Solliciteren).

 

Vaak hebben mensen snel een vooroordeel over werken in Lloret, zonder te weten hoe het er bij Summer Rockz aan toegaat. Bij ons is het zeven weken lang knallen met een fantastisch team, het behalen van sales targets, het organiseren van de grootste events aan de Costa Brava, én tegelijkertijd is er ruimte om te leren, feedback te vragen en bonussen te verdienen met je nieuwe skills. In februari zal de bonus reis naar Kaapstad plaatsvinden met het hele team!

Ervaringen van ticketsellers in Lloret de Mar: Wat zeggen onze collega's over werken bij Summer Rockz?

Naomi (22), 3e jaars ticketseller bij Summer Rockz:

Mijn ervaring bij Summer Rockz is echt top. Aankomende zomer wordt mijn derde jaar en als ik eerlijk ben had ik niet verwacht dat het zo leuk en leerzaam zou zijn. Toen ik door de eerste sollicitatieronde was kreeg ik wat meer info en kreeg ik er ook steeds meer zin in. Dan komt het moment dat je jezelf moet bewijzen en je moet laten zien dat je ook echt wat kunt verkopen. Zelf had ik nog bijna geen sales ervaring dus dit was best spannend. Gelukkig zag Summer Rockz potentie en mocht ik mee naar Lloret om daar als ticketseller aan de slag te gaan. Hier ben ik de sales meer gaan begrijpen door onder andere sales trainingen die je met het team krijgt, maar ook 1 op 1 wordt er gekeken hoe je beter kan worden. Doordat ik steeds meer begreep wat ik deed werd het werk voor mij ook alleen maar leuker! Sowieso het idee dat je toffe events organiseert waarbij toeristen zelfs terugkomen om je te bedanken hoe leuk ze het hebben gehad is echt een fijn gevoel. Ook het feit dat we keer op keer uitverkopen geeft ook een lekker gevoel. Daarbij is het niet alleen leuk om te werken, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken. 
Sarah (22), 4e jaars ticketseller in Lloret de Mar: 

Dit wordt alweer de vierde zomer dat ik bij Summer Rockz werk en ik heb er geen moment spijt van gehad. Summer Rockz heeft mij kansen geboden waar ik enorm dankbaar voor ben. Dankzij deze zomerbaan heb ik de tijd van mijn leven gehad, veel vrienden gemaakt, mijn sales skills verbeterd door trainingen en persoonlijke feedback. Wat voor mij ook cruciaal was, is dat ik nu geen studieschuld heb! Door mijn verdiensten in de zomer kon ik zonder studieschuld mijn studie afmaken en wonen in Amsterdam. Het is zes weken intensief werken, maar die inzet wordt beloond. De saleswereld heeft mij veel geleerd en biedt nu de mogelijkheid om na mijn studie te reizen naast het werk bij Summer Rockz. Mensen denken vaak dat het gewoon een normaal 'propper'-baantje is, maar ik zit nu in het vliegtuig op weg naar de zon terwijl het regent in Nederland!
Noah (20), 2e jaars ticketseller in Lloret de Mar: 

Afgelopen zomer werkte ik als seller bij Summer Rockz. Het was geweldig! Ik heb de tijden van mijn leven gehad! Niet alleen heb ik veel ervaringen mogen delen met de mooiste mensen, maar heb ik ook heel veel geleerd. Dat is iets wat je voor altijd bijblijft. Ik begon zonder veel ervaring, maar door trainingen, hulp van het team en goede tips ben ik echt gegroeid. De werksfeer is energiek en uitdagend, je wordt echt aangemoedigd om jezelf te pushen. Daar leef je echt in een compleet andere wereld: dagelijks uit eten, dagelijks feesten, dagelijks genieten van de zon. De tijd vliegt letterlijk voorbij als je daar bent, waardoor je eigenlijk gewoon daar zou willen blijven. Daarom komt iedereen ook elk jaar weer terug!
Damian (22), 2e jaars ticketseller bij Summer Rockz: 

In december 2022 meldde ik me aan om deze zomer te werken bij Summer Rockz. Eerst vulde ik een formulier op hun website in. Daarna belden ze me en vroegen of ik via een videocall wilde praten. Dat ging super goed, en daardoor mocht ik naar de livecasting komen. Uiteindelijk kwam ik door alle rondes heen en mocht ik mee naar Spanje. 

Om ons klaar te stomen hebben wij sales trainingen gehad met persoonlijke terugkoppelingen waar ik ook buiten Summer Rockz veel aan heb gehad, daarnaast ben ik communicatief veel gegroeid en heeft deze zomer voor veel hoge verdiensten gezorgd. Hierdoor kon ik de rest van het jaar vaker genieten van mijn vrije tijd terwijl mijn vrienden moesten werken bij hun bijbaan. 

Dankzij Summer Rockz ben ik veel gegroeid en zelfstandiger geworden. Dat helpt me ook in mijn dagelijks leven in Nederland. Daar ben ik erg blij mee. Ook heb ik nu een geweldig team. Eerst waren het onbekenden, maar nu zijn het echte vrienden. We hebben samen mooie herinneringen gemaakt, en er komen er vast nog meer. Ons volgende avontuur is in februari in Kaapstad. Daar gaan we heen omdat we ons target hebben gehaald!Ontdek nog meer over ticketsellen in Lloret de Mar in deze video:  

Bekijk de video hieronder waarin een aantal andere teamleden ook hun persoonlijke ervaringen delen. Krijg een levendig beeld van het leven als ticketseller en ontdek wat ons team uniek maakt. We kijken uit naar jouw avontuur met Summer Rockz!


Reactie plaatsen