JOUW ZOMERVAKANTIE SUMMER ROCKZ STYLE

DE ZOMER VAN JE LEVEN

DIRECT BOEKEN
DIRECT BOEKEN

JE VAKANTIE BOEKEN VIA SUMMER ROCKZ

Wanneer je op vakantie gaat met je vrienden wil je alles. De gekste feesten op de wildste locaties, avonturen beleven met de mooiste heren en dames van de bestemming en vooral het maximale halen uit die (slechts) paar dagen per jaar op vakantie, waar je het hele jaar naar uit kijkt.

Een ding wil je in ieder geval niet: als een toerist achter je reisleiding aan lopen en het standaard programma volgen dat iedereen doet. De zomer is slechts 1 keer per jaar. Spendeer je dagen niet met het feesten waar iedereen is. Regel de feesten waar iedereen wil zijn! 

Met een vakantie via Summer Rockz krijg je toegang tot de "invite only" feesten, waarvoor al het bovenstaande geldt: toegang tot de wildste en gekste feesten die Lloret de Mar te bieden heeft! 


SUMMER ROCKZ GARANTIES

Beleef de Lloret Experience als een expert, niet als een toerist. Krijg toegang tot alle dikke Events die Lloret de Mar te bieden heeft.

In de (corona) situatie waarbij de regio Catalonië code rood toegewezen krijgt, heb je recht op 100% geld teruggave. 

Vanaf je boeking heb je 24/7 toegang tot onze hulp via onze WhatsApp service. Begeleiding bij bus transfers, restaurant tips etc. Wij staan voor je klaar!

Met je Summer Rockz bracelet ontvang je de beste deals en kortingen bij restaurants en excursies!

De belofte dat jij het maximale uit jouw feestweek met je vrienden haalt!

WIL JE EEN AANBOD OP MAAT (VOOR BIJVOORBEELD GROTE GROEPEN)? OF HEB JE HULP NODIG BIJ HET BOEKEN? 

Searching Availability...