JOUW VAKANTIE BOEKEN VIA SUMMER ROCKZ
28 december 2021 

JOUW VAKANTIE BOEKEN VIA SUMMER ROCKZ


Summer Rockz biedt ook in 2022 weer de dikste "Invite Only" events aan voor Nederlandse vakantiegangers in Lloret de Mar, zoals de legendarische Millennium Party, de exclusieve Lloret Selected Party en de heetste Pool Party van de Costa Brava. . Als je jouw verblijf boekt via Summer Rockz krijg je onze Event Service er gratis bij en kun jij gegarandeerd aanwezig zijn bij onze feesten. 

Wie zoeken wij?

Jongeren die op zoek zijn naar avontuur, iets anders willen dan de standaard dagelijkse planning en niet alleen achter hun reisleiding aan willen lopen. 

Jongeren die zelfstandig hun vakantie willen boeken en kiezen voor vrijheid, maar wel graag in direct contact staan met het grootste evenementenbureau van Lloret de Mar. Wij helpen je via onze WhatsApp service als je vragen hebt.


Waarom boeken via ons?

Wij hanteren dezelfde prijzen als boeking websites of zijn vaak zelfs nog goedkoper. Bij ons krijg je daarnaast toegang tot onze 24/7 WhatsApp service, de beste deals in de stad en een groot en gezellig promotie team die klaar staat om jou te helpen!

Tegenwoordig zijn er steeds meer jongeren die niet meer via de standaard reisorganisaties hun vakantie boeken, maar die alles lekker zelf regelen. De vrijheid die je hiermee ervaart is heerlijk en vaak ben je ook nog veel goedkoper uit. Lloret heeft een hele gunstige ligging met 2 vliegvelden om de hoek en vaak hele  goedkope vliegtickets. 

Al meer dan 20 jaar organiseren wij de populairste en altijd uitverkochte Nederlandse events in Lloret de Mar. Wij hebben connecties met alle grote clubs, excursies en restaurants die er toe doen in de stad en daarvan profiteer jij als je via ons boekt!

Er kunnen zich altijd situaties voordoen tijdens je vakantie waarin het toch wel fijn is om terug te kunnen vallen op een organisatie ter plaatse voor tips en trics. Wij zijn dagelijks in het centrum te vinden en hebben ook iedere dag een contactmoment in een Nederlands eetcafé. 

Op de dag dat je aankomt spreek je af met een promotor van ons team en die helpt jou op weg in Lloret de Mar, biedt jou de populairste evenementen aan en geeft jou een Summer Rockz bandje waarmee je vele voordelen in de stad krijgt. Dat is toch fijn, al die extra's voor dezelfde prijs als andere boeking websites. 

Hoe kun je boeken?

Via onze website vindt je ons aanbod hotels en appartementen. Deze zijn zorgvuldig voor jou uitgekozen, zijn populair onder Nederlandse jongeren en bevinden zich allemaal in het centrum. Kom je er niet helemaal uit en wil je graag dat wij je helpen met het vinden van de juiste accommodatie? Wij hebben met vrijwel alle hotels en appartementen goed contact. Klik hier en kom rechtstreeks met ons in contact via WhatsApp. Wij helpen je graag persoonlijk!Reactie plaatsen