Lloret de Mar wint nog meer aan populariteit als vrouw vriendelijke bestemming
27 mei 2024 

Lloret de Mar wint nog meer aan populariteit als vrouw vriendelijke bestemming

Lloret de Mar: De Veilige Feestbestemming voor Jongeren

Lloret de Mar in Catalonië, Spanje, is al jaren dé hotspot voor jongeren die op zoek zijn naar zon, zee en een onvergetelijk nachtleven. Deze levendige stad heeft onlangs belangrijke stappen gezet om de veiligheid en het welzijn van haar bezoekers (nog meer) te verbeteren, waardoor het een nog aantrekkelijkere bestemming wordt. Bij Summer Rockz zijn we trots om deze initiatieven te ondersteunen, zodat jij zorgeloos kunt feesten en genieten.

Nieuwe Veiligheidsmaatregelen in Catalonië

Catalonië heeft nieuwe regels ingevoerd om vooral vrouwen (nog meer) te beschermen tegen ongewenste intimiteiten en seksuele agressie. Een van de belangrijkste maatregelen is het codewoord systeem. Als een meisje zich onveilig voelt, kan ze simpelweg het woord "Angela" noemen aan een personeelslid van een club. Dit geheime woord zorgt ervoor dat er meteen hulp komt, zodat je je weer veilig voelt. Alle clubmedewerkers, van barmannen tot beveiligers, zijn getraind om direct te reageren op deze noodkreet en je te helpen.


Lage Misdaadcijfers in Lloret de Mar

Ondanks de drukte en het uitgaansleven, heeft Lloret de Mar indrukwekkend lage misdaadcijfers. Onderzoeken tonen aan dat ernstige misdrijven hier veel minder voorkomen dan gemiddeld in Spanje en Europa. Dit laat zien hoe effectief de lokale politie is in het handhaven van de veiligheid.

Sterke Politieaanwezigheid

De veiligheid in Lloret de Mar wordt extra versterkt door de aanwezigheid van meerdere politie-eenheden die dag en nacht actief zijn. De Policia Local, Mossos d'Esquadra (Catalaanse politie), en Policia Nacional zijn constant aanwezig, samen met de "vigilantes," bekend als "los naranjas" vanwege hun opvallende uniformen. Ook zijn er undercoveragenten die specifiek bezig zijn met het voorkomen van diefstal.

Toegankelijke Nooddiensten

Mocht er iets gebeuren, dan kun je altijd rekenen op snelle hulp. Het alarmnummer 112 biedt Engelstalige ondersteuning op elk moment van de dag, zodat je altijd geholpen wordt, wat er ook aan de hand is. Dit laat zien hoe toegewijd Lloret de Mar is aan de veiligheid van internationale bezoekers.

Summer Rockz: Jouw Veiligheid Voorop

Bij Summer Rockz zorgen we ervoor dat jij een geweldige tijd hebt, terwijl we jouw veiligheid vooropstellen. We ondersteunen volledig de nieuwe veiligheidsmaatregelen en werken nauw samen met lokale autoriteiten om ervoor te zorgen dat onze feesten veilige plekken zijn voor iedereen. Ons personeel is getraind om je te helpen wanneer dat nodig is, zodat jij met een gerust hart kunt genieten van alles wat Lloret de Mar te bieden heeft.


Waarom Kiezen voor Lloret de Mar?

Lloret de Mar is dé plek voor jongeren die op zoek zijn naar spanning, ontspanning en een veilige feestomgeving. Dankzij de lage misdaadcijfers, de sterke aanwezigheid van politie en de innovatieve veiligheidsmaatregelen, kun je hier zonder zorgen genieten. Bij Summer Rockz zijn we blij dat we deel uitmaken van deze fantastische stad en kijken we ernaar uit om jou te verwelkomen voor een onvergetelijke vakantie.

Of je nu komt voor de zonnige stranden, het bruisende nachtleven of de culturele avonturen, in Lloret de Mar staat jouw veiligheid voorop. Maak je klaar voor de beste zomer ooit met Summer Rockz!

Reactie plaatsen