Video Aspect Ratio: 9:4

SUMMER ROCKZ BRANDING

Iedere zomer lopen onze promotors in onze nieuwe kledinglijn door de strandbestemmingen. Hippe kleding voor de zomer en ideaal voor het strand. O.a. Swimshorts, pants en t-shirts. Verkoop vindt plaats op de vakantiebestemming. Je mag gratis 1 item uitzoeken bij aanschaf van 5 of meer feesten! Hiervoor raden wij je aan om je nu alvast in te schrijven. Dit is gratis en vrijblijvend!

JE VAKANTIE BOEKEN VIA SUMMER ROCKZ

Wanneer je op vakantie gaat met je vrienden wil je alles. De gekste feesten op de wildste locaties, avonturen beleven met de mooiste heren en dames van de bestemming en vooral het maximale halen uit die (slechts) paar dagen per jaar op vakantie, waar je het hele jaar naar uit kijkt.

Een ding wil je in ieder geval niet: als een toerist achter je reisleiding aan lopen en het standaard programma volgen dat iedereen doet. De zomer is slechts 1 keer per jaar. Spendeer je dagen niet met het feesten waar iedereen is. Regel de feesten waar iedereen wil zijn! 

Met een vakantie via Summer Rockz krijg je toegang tot de "invite only" feesten, waarvoor al het bovenstaande geldt: toegang tot de wildste en gekste feesten die Lloret de Mar te bieden heeft! 


VOORDELEN

Meer voor dezelfde prijs
Dezelfde prijs als booking.com , met extra: onze party service, 24/7 Whatsapp ondersteuning voor al je vragen & onze kennis van de stad!
Exclusieve events
O.a. Legendarische Millennium Party, Exclusieve Lloret Selected Party & de heetste Pool Party van de Costa

Zelfstandigheid

Je wilt niet alleen maar de feestjes van je reisleiding, maar wilt het maximale halen uit de hele stad

Promo team 

Met ons eigen promo team tijdens al onze events maken wij jouw vakantie nog persoonlijker 

Summer Rockz bracelet

Voor kortingen bij de beste restaurants en excursies in de stad!

Merchandise