MILLENNIUM PARTY IN LLORET - FLOORTJE VERTELT HAAR ERVARING TIJDENS HAAR FEEST VAKANTIE
07 januari 2022 

MILLENNIUM PARTY IN LLORET - FLOORTJE VERTELT HAAR ERVARING TIJDENS HAAR FEEST VAKANTIE


Onze collega Floortje is voordat ze bij ons is komen werken zelf op feestvakantie geweest naar de jongerenbestemming Lloret de mar. In eerste instantie was ze nog niet bekend met de Millennium Party, maar liet zich samen met haar vriendinnen overtuigen toen ze werd aangesproken door een promotor in de stad.

"Tijdens een wandeling door het centrum werden we aangesproken door een leuke jongen die ons vertelde over de Millennium Party. Hij overtuigde ons om ons in te schrijven op zijn gastenlijst. Na de inschrijving zijn we video's op YouTube gaan zoeken en daar zagen we alleen maar vette beelden van losgaan Nederlandse jongeren in de grootste club van Catalonië. Toen we de tickets aan onze buren in het hotel lieten zien, bleek dat zij ook al tickets hadden. We waren erg enthousiast en kregen er steeds meer zin in. Ook tijdens het uitgaan zagen we bijna alleen maar jongeren met Millennium bandjes om."

Voor veel jongeren is de Millennium Party het hoogtepunt van de vakantie. Meer dan 50 bussen vol Nederlandse jongeren naar de grootste club in de buurt van Lloret de Mar. De discotheek zelf is gelegen in de bergen en heeft 3 verschillende zalen met verschillende muziek stijlen. 

"De hele week waren we al naar de populaire clubs in Lloret de Mar geweest en ook naar de Nederlandse kroegen. Overal was het gezellig. En overal kwamen we alleen maar jongeren tegen die ook naar de Millennium Party gingen op vrijdag. Gelukkig hadden we onze beste outfit bewaard voor de laatste avond. Eenmaal onderweg naar de bussen zagen we duizenden andere jongeren die we de hele week al waren tegengekomen. Het leek wel of heel Lloret de Mar kwam aanlopen. Met spanning en adrenaline stapten we in de bus en waren we benieuwd wat ons te wachten stond. Na 20 minuten kwamen we aan bij een grote discotheek in the middle of nowhere. Het zag er immens groot uit."

Tickets voor de Millennium Party kun je alleen aanschaffen via de gastenlijsten van een van de promotors van Summer Rockz. Zo kunnen zij garanderen dat alleen de beste party people geselecteerd zijn en zorgen ze voor een goede man-vrouw verhouding. Dit maakt het uitgaan in de club Millennium nog gezelliger.

"Bij de ingang kwam ik de leuke jongen tegen die ons had uitgenodigd. Grappig is dat ik sinds 2 jaar nu zijn directe collega ben haha. Eenmaal binnen leek het op een festival. 3 verschillende zalen met goede muziek, een heerlijk dakterras Ibiza stijl ingericht met techno muziek. Hier voelde ik mij gelijk thuis. De avond vloog voorbij en met de drank ging het hard. Hoe ik precies thuis ben gekomen weet ik niet meer. Maar ik weet nog wel dat dit het hoogtepunt was van mijn vakantie!"

Nadat Floortje al onze feesten had bezocht wist zij het zeker. Als ik solliciteer voor de baan als promotor in Lloret de Mar kan geld verdienen terwijl ik elke avond op de dikste feesten van Lloret de Mar sta. 

Wil jij ook naar de Millennium Party? Voor de tickets kun je je hier inschrijven!

Of wordt jij liever collega van Floortje zodat je goed geld verdient en ook nog eens elke avond gratis naar de feesten kan? Solliciteren kan hier

Reactie plaatsen