MILLENNIUM PARTY

De Millennium Party vindt slechts 6 keer per zomer plaats en brengt duizenden Nederlandse jongeren vanuit Lloret de Mar, Blanes, Barcelona en Malgrat de Mar naar de grootste discotheek van Lloret en omgeving. Discotheek Millennium, op 20 minuten rijden van Lloret en op een afgelegen locatie in de bergen. Deze festival sfeer wil je absoluut niet missen. 3 verschillende zalen met een Ibiza lounge dakterras met techno, een R&B zaal en de mainstage met alle hits van dit moment. Tickets zijn alleen verkrijgbaar via de promotors van Summer Rockz. Omdat foto's vaak meer zeggen dan woorden vindt je hier een collectie van de Millennium Party van de afgelopen zomers.

JE VAKANTIE BOEKEN VIA SUMMER ROCKZ

Wanneer je op vakantie gaat met je vrienden wil je alles. De gekste feesten op de wildste locaties, avonturen beleven met de mooiste heren en dames van de bestemming en vooral het maximale halen uit die (slechts) paar dagen per jaar op vakantie, waar je het hele jaar naar uit kijkt.

Een ding wil je in ieder geval niet: als een toerist achter je reisleiding aan lopen en het standaard programma volgen dat iedereen doet. De zomer is slechts 1 keer per jaar. Spendeer je dagen niet met het feesten waar iedereen is. Regel de feesten waar iedereen wil zijn! 

Met een vakantie via Summer Rockz krijg je toegang tot de "invite only" feesten, waarvoor al het bovenstaande geldt: toegang tot de wildste en gekste feesten die Lloret de Mar te bieden heeft! 


VOORDELEN

Meer voor dezelfde prijs
Dezelfde prijs als booking.com , met extra: onze party service, 24/7 Whatsapp ondersteuning voor al je vragen & onze kennis van de stad!
Exclusieve events
O.a. Legendarische Millennium Party, Exclusieve Lloret Selected Party & de heetste Pool Party van de Costa

Zelfstandigheid

Je wilt niet alleen maar de feestjes van je reisleiding, maar wilt het maximale halen uit de hele stad

Promo team 

Met ons eigen promo team tijdens al onze events maken wij jouw vakantie nog persoonlijker 

Summer Rockz bracelet

Voor kortingen bij de beste restaurants en excursies in de stad!

MERCHANDISE