Naomi beantwoordt alle meest gestelde vragen over uitgaan in lloret de mar 2023
01 mei 2023 

Naomi beantwoordt alle meest gestelde vragen over uitgaan in lloret de mar 2023

Hi vakantiegangers, mijn naam is Naomi en aankomende zomer werk ik voor het tweede seizoen voor Summer Rockz in Lloret de Mar. Daarvoor ben ik met vriendinnen op vakantie geweest in Lloret en zijn we bij alle feesten van Summer Rockz aanwezig geweest. Het was dus voor mij een bewuste keus om bij Summer Rockz te solliciteren, ik heb zo'n vette tijd gehad met mijn vriendinnen. Zelf heb ik dus ervaring als werker en als vakantieganger en daarmee kan ik mij goed in jullie verplaatsen. Omdat wij veel vragen krijgen op onze socials, probeer ik hieronder de meest gestelde vragen voor jullie te beantwoorden. Fijne vakantie en hopelijk tot in Lloret de Mar! Groet, Naomi

IK HEB MIJ INGESCHREVEN VOOR DE FEESTEN VAN SUMMER ROCKZ, EN NU?

Super, wanneer je dit formulier online hebt ingevuld, ontvang je binnen 5 dagen via WhatsApp een bevestiging van jouw inschrijving. Wanneer je deze bevestiging hebt ontvangen betekent het dat jij voorrang krijgt op onze feesten. Wij houden de tickets voor jou en je vriendengroep gereserveerd tot en met de dag dat jullie aankomen in Lloret de Mar. 

Vlak voordat je aankomt in Lloret nemen wij nog kort telefonisch contact met je op om jouw gegevens door te nemen, zodat wij jou de juiste uitnodiging kunnen sturen voor de dag dat je aankomt.

Ps: Als er dingen wijzigen in jouw vakantie (dag dat je aankomt, aantal personen etc.) kun je die doorgeven via WhatsApp, zodat wij er rekening mee kunnen houden in de planning.

MOETEN WE TICKETS VAN TEVOREN (ONLINE) AANKOPEN VOOR DE FEESTEN VAN SUMMER ROCKZ?

Nee, sterker nog. Via Summer Rockz doen wij niet aan online voorverkoop. Wij houden van persoonlijk contact en willen iedereen die met ons mee feest graag persoonlijk zien. Onze promotors kunnen jullie dan ook adviseren over de feesten, zodat je een planning kunt maken die aansluit bij jullie wensen.

Dus 2 voordelen voor jou. Enerzijds zit je nog helemaal nergens aan vast, maar houden wij wel de tickets gereserveerd voor de dikste feesten van Lloret de Mar, waar meer dan 95% van alle Nederlandse jongeren aan meedoen. Anderzijds heb je wel de zekerheid dat je erbij kunt zijn, en dus ook zonder stress het vliegtuig naar Lloret kunt pakken. 

NOTE: wij raden je aan om nog helemaal nergens online tickets voor aan te schaffen. In het verleden hebben wij het bijvoorbeeld vaker meegemaakt dat jongeren per ongeluk tickets aanschaften voor iets anders op de dag dat de Millennium Party plaatsvindt. Het is natuurlijk heel erg lullig als alle Nederlanders daar aanwezig zijn en jij dan met jouw vriendengroep in Lloret achterblijft... 

HOE OUD MOET JE ZIJN VOOR DE FEESTEN VAN SUMMER ROCKZ?

Onze feesten zijn toegankelijk vanaf 16 jaar en ouder.

WAT IS SUMMER ROCKZ IN LLORET DE MAR PRECIES?

Wij zijn al meer dan 20 jaar het grootste evenementenbureau van Lloret de Mar en organiseren de populairste feesten in verschillende clubs voor Nederlandse jongeren. Summer Rockz is onder andere bekend van de Millennium Party, de Nederlandse Pool Party, De White Party in de grootste club van Lloret, Bootfeesten en nog veel meer. Het maakt niet uit of je met een reisorganisatie (gogo, gofun, de jong intra etc.) bent, iedereen is welkom op onze feesten. Wel moet je van tevoren een uitnodiging hebben geregeld via onze promotors. Zij bepalen met hun gastenlijsten wie er wel en niet op onze feesten komen. Daarmee zorgen we bijvoorbeeld voor een goede man- vrouwverhouding, proberen we aso's buiten de deur te houden en gaan we alleen los met de gezelligste Nederlanders van Lloret. Promotors kom je tegen in Lloret, maar vaak verkopen de feesten snel uit (aankomende zomer wordt het heel druk in Lloret). Om zeker te zijn van tickets schrijven jongeren zich in via deze link.

HOE WERKT HET PRECIES NA DE INSCHRIJVING BIJ SUMMER ROCKZ?

Nadat je ons online formulier hebt ingevuld zijn dit de volgende stappen

1. Wij sturen jou een ontvangstbevestiging via WhatsApp

2. Via WhatsApp ontvang je van ons de laatste info over jouw vakantieperiode in Lloret de Mar, winacties en andere dingen die jij niet wilt missen.

3. Vlak voordat je aankomt in Lloret nemen wij kort (telefonisch) contact met je op om te kijken of alle gegevens kloppen

4. Een paar dagen voordat jij aankomt in Lloret ontvang je een overzicht met alle feesten tijdens jouw vakantieperiode + een uitnodiging met voorrang op deze feesten

OVERIGE MEEST GESTELDE VRAGEN

Is jouw vraag nog niet beantwoord, maar wil je wel graag een antwoord. Stuur ons dan een WhatsApp via deze link


Reactie plaatsen