Ontdek de meest Instagram waardige plekken in Lloret de Mar met Summer Rockz!
29 januari 2024 

Ontdek de meest Instagram waardige plekken in Lloret de Mar met Summer Rockz!

Jouw zomerse avontuur in Lloret de Mar is pas echt compleet als je de meest Instagramwaardige plekken ontdekt. Van kleurrijke zonsondergangen tot beach clubs. Summer Rockz heeft de ultieme gids samengesteld voor de perfecte Instagram spots. Hier zijn onze topkeuzes!

1. Cala Banys: Verborgen paradijs aan zee

Stel je voor: een pittoreske baai, kristalhelder water en rotsachtige kustlijnen. Cala Banys is een verborgen juweeltje voor de perfecte zomerse Instagramfoto's. Vergeet vooral geen cocktail te drinken in de verborgen cocktailbar wanneer je iets verder doorloopt. Romantische plek en goed voor meerdere foto's.

2. De Boulevard van Lloret de Mar: Levendige straten vol instagram waardige spots


Wandel over de bruisende boulevard. Elke hoek biedt een nieuwe foto-op! Tijdens het hoogseizoen is de boulevard van ochtends vroeg tot laat in de nacht levendig en vindt je er honderden jongeren.


Boulevard lloret de mar instagram spots

sunset instagram spots lloret de mar

3. Millennium Party: het grootste feest van Lloret de Mar 


Millennium is niet alleen een club, het is een Instagram-waardige ervaring. Maak geweldige foto’s en laat je volgers jaloers worden!

Instagram Millennium Lloret de Mar

Millennium Party Lloret op instagram

4. Hotel Delamar: Vul je Instagram feed met deze Ibiza achtige setting


Het moderne design en de luxueuze sfeer bieden prachtige achtergronden voor je Instagram feed. Waan je in Ibiza op het heerlijke dakterras en schiet vanuit elke hoek je camera rol vol. 

Hotel Delamar Lloret de Mar Instragram

Dakterras Lloret de Mar Instagram

5. Calma Beachbar Lloret de Mar: 


Geniet van ontspanning bij Calma Beachbar, waar zon, zee en chill vibes samenkomen. Creëer de perfecte zomerse sfeer voor je Instagramverhalen.


Hoe Summer Rockz jouw Insta-ervaring naar een hoger niveau tilt

Wil je meer dan alleen prachtige foto's? Pre-register voor Summer Rockz en krijg toegang tot exclusieve evenementen en feesten in Lloret de Mar. Bij alle events is een fotograaf aanwezig. Hier zijn nog meer voordelen:

Exclusieve toegang: Bij Summer Rockz krijg je toegang tot de meest exclusieve feesten die de stad te bieden heeft. Jouw Instagramverhalen zullen niet te evenaren zijn!

Promotie team: Ons eigen promo team staat klaar om jouw vakantie extra speciaal te maken. Zij weten precies waar de beste plekken zijn!

Summer Rockz Bracelet: Niet alleen voor feesten, maar ook voor kortingen bij de beste restaurants en activiteiten in de stad. Maak je Instagram foto’s met korting. 

Ontdek Lloret de Mar met Summer Rockz en maak herinneringen die je nooit meer zult vergeten en op je Instagram feed schitteren! Boek vandaag nog en laat de zomeravonturen beginnen!


Reactie plaatsen