PROMOTOR ROWAN MET TIPS TIJDENS JOUW JONGERENVAKANTIE IN LLORET DE MAR
04 januari 2022 

PROMOTOR ROWAN MET TIPS TIJDENS JOUW JONGERENVAKANTIE IN LLORET DE MAR


Onze collega Rowan is voordat hij bij ons kwam werken al zelf op jongeren vakantie geweest in Lloret de Mar. Op vrije dagen geniet hij maximaal van de mooie stranden in de omgeving van Lloret de Mar, tijdens zijn werk is hij aanwezig op de dikste events en ook kent hij inmiddels alle restaurants van binnen en buiten. Voor alle jongeren die aankomende zomer op jongeren vakantie komen naar Lloret de Mar heeft hij zijn tips op een rij gezet!

1. DRINK EEN COCKTAIL BY CALA BANYS

Cala Banys is een cocktail bar die je kunt bereiken via de rotspartijen die lopen langs de rechterkant van het hoofdstrand van Lloret de Mar. In ongeveer 15 minuten loop je langs de geweldige kust van de Costa Brava, heb je een heerlijk uitzicht over de blauwe zee en kom je in een rustiger deel van het toeristische Lloret. Zeker na een aantal dagen hard werken is het hier lekker ontspannen en even weg van mijn werkgebied. De wandeltocht van 15 minuten sluit je af met een welverdiende cocktail, het mooiste uitzicht van Lloret en de mogelijkheid tot het nemen van een paar Instagram waardige shots. Hier bijgevoegd een foto van het uitzicht.
2. BOEK JE TICKET VOOR DE POOL PARTY

Tijdens je feestvakantie kies je er natuurlijk bewust voor om een zonnige strandbestemming te kiezen. Een pool party is voor mij het extreme gevoel van een vakantie in Spanje. Ik kies altijd voor een VIP bed vlak langs het zwembad en bestel samen met een aantal collega's een flesje wodka. Dan is het alleen nog goed insmeren en dan maximaal flaneren. Het geeft zo een goed gevoel om iedereen vrolijk te zien losgaan in het zwembad. De pool party is voor mij een wekelijks terugkerend ritueel en ik zou het iedereen aanraden! Na dit feest ben ik weer helemaal opgeladen om een week te knallen als ticket verkoper.

3. DINEREN BIJ PIZZERIA MARGHE

Pizzeria Marghe is wat mij betreft een verborgen parel. Een klein restaurant met de lekkerste pizza's van de stad. De eigenaren zijn Italiaans en komen uit Napels, de stad waar de pizza is uitgevonden. Verse ingrediënten voor de pizza's en de voorgerechten halen ze uit Napels. Dit is geen typisch toeristen restaurant, maar een plek waar de eigenaar probeert kwaliteit te leveren voor een goede prijs. Als werknemer van Summer Rockz krijg ik hier korting, net als jij wanneer je jouw summer rockz bandje laat zien. Laat je niet alleen overtuigen door mij, maar lees ook de reviews die achter gelaten zijn door de klanten.

4. MILLENNIUM PARTY

Na een week hard werken is de Millennium Party de afsluiter van onze week. Tijdens de eerste uren van dit feest zijn we zelf nog aan het werken om alles in goede banen te leiden. Wanneer dit werk erop zit en jezelf met de jongeren mee mag feesten, geeft dit een heerlijk gevoel. Vooral omdat je veel jongeren hebt uitgenodigd voor dit feest en je vaak wordt aangesproken. En dan alleen maar positieve berichten en bedankjes voor het uitnodigen. Ik vind het zo'n gaaf gevoel om samen met mijn collega's verantwoordelijk te zijn voor de mooiste avond voor veel jongeren van de vakantie. Het blijft toch de vakantie waar iedereen het hele jaar naar uitgekeken heeft en voor gespaard heeft. 

Zelf ben ik liefhebber van techno muziek en die vindt je tijdens de millennium party op het dakterras, lekker in de open lucht. Dit wissel ik af met de mainstage, een ontzettend grote ronde zaal en de plek waar de meeste feestgangers zich bevinden.

Ben jij het met Rowan eens? Heb je zelf nog meer tips? Laat het ons weten in de comments!


Reactie plaatsen