Summer Rockz Boot Feesten 4 keer per week!
21 juni 2024 

Summer Rockz Boot Feesten 4 keer per week!

Bootfeesten Agenda Lloret de Mar 2024

De Boot Feesten van Summer Rockz zijn de enige feesten waarbij we geen gegarandeerde tickets voor je vast kunnen houden. We varen 4 keer per week uit met 150 Nederlanders aan boord en vraag voor boottickets is vele malen groter. Zorg daarom dat je zo snel mogelijk naar ons meetingpoint komt en verzeker jezelf van deze heerlijke middag!

Data Bootfeesten Lloret de Mar 2024 hoogseizoen

ELKE WEEK

DINSDAG 13.00 UUR

WOENSDAG 13.00 UUR

VRIJDAG 13.00 UUR

ZONDAG 13.00 UUR

De Summer Rockz Bootfeesten Lloret de Mar 2024 in het kort

πŸͺ© Enige bootfeest van Lloret met uitsluitend Nederlandstalige Party People aan boord

🎧 Enige boot met Nederlandse Dj's aan boord

πŸ’ƒ Animatie o.a. dance battles om een fles champagne

πŸŽ‰ Losgaan op het dek van de grootste partyboot van Lloret

πŸ₯³ Anker uit in de mooiste baai van de Costa Brava

🍾 Bier, sangria en frisdrank inclusief

🏷 Keuze uit normale en Supervip tickets

πŸ•ΊπŸΌ Let op: slechts 600 plekken per week, verkoopt altijd uit!

πŸ“ Gastenlijst event, alleen op uitnodiging via onze promotors

❌ Geen voorverkoop: tickets alleen verkrijgbaar op locatie


Meest gestelde vragen over de Bootfeesten 2024 in Lloret de Mar

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de Bootfeesten in Lloret de Mar.

Wat zijn de bootfeesten van Summer Rockz in Lloret de Mar?

De bootfeesten van Summer Rockz zijn uniek: Het zijn de enige party boats van Lloret met Nederlandse artiesten aan boord. We maken een unieke toch langs de mooie kust van de Costa Brava en gooien het anker uit in een mooie baai. Eten en drinken is allemaal geregeld en inclusief. Dit is de middag waarbij je extra bruin wordt door het heerlijke zoute water en een bijzondere ervaring: dit zijn de typische avonturen die je als vakantieganger in spanje ergens anders niet snel meemaakt.

Hoe kom je aan tickets voor de Bootfeesten?

Tickets zijn alleen verkrijgbaar via de gastenlijsten van onze promotors. Er zijn 2 manieren om je tickets te regelen.

1) Via ons inschrijfformulier kun je je aanmelden en dan zorgen wij ervoor dat jij direct op de dag van aankomst met een promotor kan afspreken. Zo heb je de meeste kans dat je bij de Bootfeesten aanwezig kunt zijn!

2) In Lloret lopen dagelijks tientallen Nederlandse promotors door de stad die de Nederlandse jongeren aanspreken om ze uit te nodigen voor dit populaire feest. Zorg ervoor dat je op tijd je plekje op de gastenlijst hebt, dit feest verkoopt namelijk altijd uit!

Wat zijn de prijzen voor de Bootfeesten?

Wanneer je je ingeschreven hebt voor onze WhatsApp Service krijg je vlak voordat je aankomt in Lloret een uitnodiging voor ons meetingpoint, daar leggen onze collega's je graag alles uit.

We hebben tijdens de zomer meer dan 25 verschillende feesten per week met verschillende pakketten en ook verschillende prijzen in voor- en hoogseizoen.

En ook krijg je bij ieder feest weer andere dingen inclusief.

Het makkelijkst is om dit aan de hele groep uit te leggen. Maar geen zorgen, het zijn normale standaardprijzen (Het is geen Ibiza hierΒ  ) en niet voor niks feesten 95% van alle Nederlanders ieder jaar met ons mee.

Wij hebben er zin in, jij ook?!

Hoe werkt het met de tickets voor de Bootfeesten wanneer ik mij heb ingeschreven?

Wanneer jij je hebt ingeschreven voor onze WhatsApp Service heb jij als het goed is een ontvangstbevestiging van ons ontvangen met daarin de uitleg hoe het werkt.

1) 1 tot 3 weken voordat je aankomt ontvang je van ons een overzicht met alle events die plaatsvinden tijdens jouw vakantie. Ook bellen wij je kort om nog even jouw aanmelding door te nemen, zodat wij zeker zijn dat wij de juiste tickets voor jullie gereserveerd houden.

2) Een paar dagen voordat je aankomt in Lloret ontvang je een uitnodiging voor ons meetingpoint. Bij het meetingpoint staan onze promotors voor jouw vriendengroep klaar met de uitleg over al onze events. Tot en met de dag van aankomst houden wij de tickets voor al onze feesten voor jouw vriendengroep gereserveerd. Daarna kunnen wij niet meer garanderen dat onze feesten niet uitverkocht zijn!

Wat is de minimum leeftijd voor de Bootfeesten in Lloret de Mar?

Vanaf 16 jaar en ouder ben je welkom. De gemiddelde leeftijd is tussen de 16 en de 22 jaar!

Waarom is er geen (online) voorverkoop?

De feesten van Summer Rockz kun je alleen bezoeken als je op de gastenlijst staat ingeschreven van een van onze promotors. Dit doen wij bewust, omdat wij iedereen persoonlijk willen hebben gezien, gesproken en uitgenodigd. Zo weten wij zeker dat wij de juiste party people op onze feesten hebben, en kunnen wij ook garanderen dat we geen aso's en hooligans op onze feesten hebben. Dit geeft de feesten van Summer Rockz een unieke vibe.

Wij komen pas laat in de week aan in Lloret de Mar, kan ik dan nog kaarten krijgen?

Zeker wanneer vlak voor de start van het feest aankomt in Lloret is het belangrijk dat jij je hebt ingeschreven voor onze WhatsApp Service. Dan heb jij namelijk gegarandeerd tickets met onze voorrangsregeling: wij houden de tickets voor jouw vriendengroep achter tot het moment dat je in Lloret aankomt en ze komt verzilveren bij ons meetingpoint.

Reactie plaatsen