Hoe werkt het Summer Rockz Meetingpoint?
23 april 2024 

Hoe werkt het Summer Rockz Meetingpoint?

Tickets voor de feesten van Summer Rockz zijn niet in de (online) voorverkoop, maar alleen verkrijgbaar via de gastenlijst van onze promotors. Voorkom teleurstelling en verzeker je vriendengroep van de populairste feesten door je in te schrijven voor ons meetingpoint door het inschrijfformulier in te vullen.

Wat zijn de voordelen van inschrijven?

 1.  Zonder stress het vliegtuig pakken, jij bent verzekerd van de dikste feesten in Lloret de Mar.
 2. Via WhatsApp word je op de hoogte gehouden van data en tijden van onze evenementen.
 3. Uitnodiging voor ons meetingpoint waar je met een promotor een planning kunt maken van de feesten die bij jou vriendengroep passen.

Summer Rockz Meetingpoint Lloret de Mar

Het Summer Rockz meetingpoint is het zonnigste terras van Lloret met uitzicht over de schitterende baai. Hier staan onze promotors voor jullie klaar met gratis shots en uitleg van al onze feesten. Hier kun je je inschrijven op de gastenlijst van ieder feest. Toegang is alleen met een uitnodiging.

Hoe werkt het Summer Rockz Meetingpoint?

 • Wanneer je je hebt ingeschreven voor onze WhatsApp Service nemen wij vlak voordat je vertrekt naar Lloret nog even contact op om te kijken of de gegevens die je hebt doorgegeven nog steeds kloppen. Zo weten wij precies hoeveel plekjes op de gastenlijst wij gereserveerd moeten houden.
 • 2 dagen voor vertrek ontvang je een uitnodiging voor ons Meetingpoint, waar jij met je hele vriendengroep uitgenodigd bent.
 • Op de dag van aankomst kom je naar het Meetingpoint en krijg je uitleg van een van onze promotors die samen met jullie kijkt naar de feesten die bij jullie passen. Via de promotor schrijf je je in op de gastenlijst en kun je de perfecte planning maken voor je vakantie!

Wat krijg je bij het Summer Rockz Meetingpoint?

 • Voorrang op de gastenlijst (tickets) van de populairste feesten van Lloret de Mar
 • Gratis welkomst shots
 • Groepsfoto met de baai van Lloret de Mar op de achtergrond
 • Merchandise pakket
 • Summer Rockz bandje met korting door de hele stad

En bovendien een heerlijke aftrap van je vakantie op het zonnigste terras van Lloret waar je gelijk andere party animals tegenkomt die je de rest van de week op de feesten tegenkomt! Ook krijg je hier gelijk een antwoord op al je vragen over Lloret de Mar van onze promotors die al jarenlang in Lloret rondlopen.

Wat zijn de voorwaarden?

 1. De uitnodiging die je ontvangt via WhatsApp is alleen geldig op de dag van aankomst. Je dient deze uitnodiging te laten zien bij de ingang van ons Meetingpoint.
 2. Het is belangrijk dat je met de hele groep komt. We willen iedereen die we voor onze feesten uitnodigen persoonlijk zien, spreken en uitnodigen. Zo weten we zeker dat we alleen de echt party animals op onze feesten hebben en voorkomen we dat er aso's en hooligans zijn. Dit maakt de sfeer op Summer Rockz feesten uniek.
Reactie plaatsen