TOP 3 STRANDEN IN LLORET DE MAR
30 december 2021 

TOP 3 STRANDEN IN LLORET DE MAR


De gemeente Lloret de Mar kent naast de vele clubs en kroegen ook een tiental stranden. Meestal komen jongeren tijdens hun jongerenvakantie niet verder dan het commerciële hoofd strand aan het einde van de party straat. Daar komen de meeste jongeren samen, vindt je de meeste water sport activiteiten en kun je rechtstreeks vanuit je hotel neerploffen. Toch is het de moeite waard om op een fitte dag een taxi of huur scooter te pakken en de omgeving van de Costa Brava te verkennen. Wij hebben hier onze top 3 van de mooiste stranden voor jou geselecteerd in de omgeving van Lloret de Mar.

NUMMER 1: STRAND CANYELLES


Het strand van Canyelles is maximaal 10 minuten rijden vanaf het centrum en is het strand waar de meeste lokale inwoners hun weekenden verblijven. Een kleine baai uit de wind en daarmee heerlijk warm in de zomermaanden. Onze absolute nummer 1.

NUMMER 2: SANTA CRISTINA

Het strand van Santa Cristina ligt tussen feest bestemmingen Lloret de Mar en Blanes in. Het is een rustig strand waar je heerlijk de hele dag kunt vertoeven. Je kunt bij dit strand komen met de taxi boot vanaf het hoofdstrand van Lloret de Mar of ongeveer 10 minuten rijden vanaf het centrum.

NUMMER 3: TOSSA DE MAR


Naast een oud Fort vindt je in het centrum van het pittoreske Tossa de Mar een heerlijk groot strand. Veel boten meren hier aan en in de zomer is deze bestemming heel toeristisch met vooral gezinnen en af en toe vindt je er ook een aantal jongeren. Je komt hier met een taxi of met de bus vanaf het busstation van Lloret de Mar en de rit duurt ongeveer 30 minuten.

Reactie plaatsen