Vervoer (taxi / bus) van Girona airport / Barcelona El Prat vliegveld naar Lloret de Mar
13 maart 2023 

Vervoer (taxi / bus) van Girona airport / Barcelona El Prat vliegveld naar Lloret de Mar

Een jongerenvakantie naar Lloret de Mar is het mooiste wat er is! Tientallen grote discotheken, duizenden Nederlandse jongeren, gegarandeerd lekker weer en de dikste feesten van Europa. Als tiener moet je dit meegemaakt hebben!

De meeste jongeren boeken tegenwoordig zonder Reisorganisatie, zo spaar je al snel tientallen euro's uit die je dan weer in het nachtleven kan uitgeven. Dat is win-win!

Wij raden iedereen aan die zelf zijn vakantie naar Lloret boekt om deze stappen aan te houden.

1. Boek jouw verblijf (Hotel / Appartement / Villa) naar Lloret de Mar.

2. Boek je vlucht naar Girona Airport of luchthaven Barcelona El Prat.

3. Schrijf je in voor de feesten van Summer Rockz, dan krijg je voorrang op de dikste feesten van Lloret de Mar

4. Regel jouw transfer / taxi van de luchthaven naar Lloret de Mar

In deze blog gaan wij verder in op het vervoer van de luchthavens Girona Airport en Barcelona El Prat naar de eindbestemming Lloret de Mar.

Vervoer van Girona Airport naar Lloret de Mar (taxi / bus / transfer)

Girona airport is de dichtstbijzijnde luchthaven van Lloret de Mar. Op slechts 35 minuten rijden ben je in Lloret. De luchthaven is vergelijkbaar met Eindhoven Airport. Klein, je bent snel door de douane, geen lange wachttijden en je hebt zo je koffer van de band! Wanneer je vliegt op Girona Airport is het niet noodzakelijk om een transfer te regelen, er rijden voldoende bussen en er staan direct taxi's voor je klaar. Hieronder volgen de verschillende opties.

Openbaar vervoer (bus) van Girona airport naar Lloret de Mar

De bussen vanaf Girona Airport rijden regelmatig, vertrekken over het algemeen op tijd en tickets kun je van tevoren online bestellen. In de afbeelding hieronder zie je dat je als origen (vertrek) Girona Aeroport invult en als destino (bestemming) Lloret de Mar estacio. Dit staat voor het station van Lloret de Mar, die direct aan het begin van de partystraat gelegen is. Zorg ervoor dat je er daar uitstapt. Vaak is dit ook het eindstation van de buslijn.

Taxi van Girona airport naar Lloret de Mar

Een taxi van Girona Airport hoeft niet van tevoren gereserveerd te worden en kent vaste prijzen naar Lloret de Mar. Die staan ook aangegeven op de taxistandplaats, onderhandelen is dus niet nodig. De luchthaven Girona Airport is overzichtelijk en klein, wanneer je uit de luchthaven stapt zie je direct de taxi's voor je neus. Een taxi van Girona Airport naar Lloret de Mar voor 4 personen kost ongeveer 55 euro voor een enkele reis en dan ben je binnen 35 minuten op je bestemming.

Vervoer van luchthaven Barcelona El Prat naar Lloret de Mar (taxi / bus / transfer)

De luchthaven van Barcelona is immens groot en kent 2 terminals. Voordat jij je transfer naar Lloret gaat boeken is het allereerst belangrijk om te kijken op welke terminal je aankomt. Het vliegveld van Barcelona ligt op ongeveer 75 minuten rijden van Lloret de Mar, maar uiteraard afhankelijk van het verkeer in deze wereldstad. De goedkoopste optie om naar Lloret de komen is met het openbaar vervoer (bus), maar we kunnen ons goed voorstellen dat jij liever zo snel mogelijk in Lloret de Mar aankomt zonder gedoe!

Openbaar vervoer (bus) van vliegveld Barcelona El Prat naar Lloret de Mar

Er is één buslijn rechtstreeks vanaf beiden terminals op de luchthaven van Barcelona naar Lloret de Mar. Het eindstation is Lloret de Mar estacio (station) en dat is ook exact waar je moet zijn voor jouw vakantie in Lloret de Mar.

Check van tevoren of je landt op terminal 1 of 2, zodat je weet welke kaartjes je online kunt bestellen. De busrit van de luchthaven van Barcelona naar Lloret de Mar duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten en je betaalt voor een enkele reis ongeveer 14 euro per persoon.

Taxi van vliegveld Barcelona El Prat naar Lloret de Mar

De taxi vanaf de luchthaven Barcelona El Prat naar Lloret de Mar is relatief duur en het kan wel degelijk een verschil maken als je zelf een transfer van tevoren regelt. Taxi's hoeven niet van tevoren besteld te worden, maar zie je duidelijk aangegeven wanneer je de luchthaven verlaat. De Taxi's hebben geel zwarte kleuren en rijden op de meter.

Wanneer je toch snel van het vliegveld naar Lloret de Mar wilt en zonder te willen wachten op een bus, raden wij je aan om een transfer te boeken. Die zijn online makkelijk te vinden en anders kun je ons appen voor hulp!

Aankomstdag in Lloret de Mar

Het komt regelmatig voor dat jongeren al eerder aankomen in Lloret de Mar voordat ze kunnen inchecken in hun hotel, appartement of villa. Terwijl dan al wel de dikste feesten van Lloret de Mar via Summer Rockz in de verkoop zijn. Deze feesten verkopen altijd uit en tickets zijn alleen beschikbaar via de promotors die in de stad lopen. Wanneer jij het inschrijfformulier online invult nemen de promotors van Summer Rockz contact met je op en krijg je voorrang op de tickets voor o.a. de Millennium Party, de Pool Party en de White Party. Voordat je incheckt in je verblijf kun je dus alvast verzekerd zijn van de beste feesten tijdens jouw vakantieweek!

Reactie plaatsen