De meest gestelde vragen over de populairste Pool Party 2024 in Lloret de Mar met Summer Rockz
15 mei 2024 

De meest gestelde vragen over de populairste Pool Party 2024 in Lloret de Mar met Summer Rockz

Summer Rockz Pool Party 2024


Save the date voor de Summer Rockz Pool Party 2024 in Lloret de Mar. De Summer Rockz Pool Party keert terug met 10 spetterende edities op de meest epische pool party locatie van de Costa Brava!

Datum Summer Rockz Pool Party Lloret de Mar 2024

JUNI

MAANDAG 3 JUNI

JULI

DONDERDAG 4 JULI

DONDERDAG 11 JULI

DONDERDAG 18 JULI

DONDERDAG 25 JULI

AUGUSTUS

DONDERDAG 1 AUGUSTUS

DONDERDAG 8 AUGUSTUS

DONDERDAG 15 AUGUSTUS

ZONDAG 18 AUGUSTUS (extra editie)

ZONDAG 25 AUGUSTUS (extra editie)

De Summer Rockz Pool Party Lloret de Mar 2024 in het kort

🔥 De heetste Pool Party van de hele Costa Brava

➡ Nederlandse dj's en mc die het hele zwembad op zijn kop zetten

☀ Pool area met Vip loungebedden voor de ultieme middag onder de Spaanse zon

🏖 De perfecte vakantie vibe voor iedereen. Van studentenvereniging tot vriendengroepen

🍔 barbecue area

🏐 (Voet) en volleybalvelden

🍻 Beerpong tafels

🏷 Keuze uit normale en Supervip tickets

📝 Dit is een gastenlijst event. Alleen op uitnodiging via onze promotor!

FAQ Summer Rockz Pool Party 2024 in Lloret de Mar

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de Summer Rockz Pool Party in Lloret de Mar.

Wat is de Summer Rockz Pool Party?

Deze Pool Party is al jaren de grootste Pool Party voor Nederlandse jongeren. Op een Ibiza vibe achtige locatie komen 1500 Nederlandse jongeren bij elkaar. Met een Nederlandse line-up en onze Mc die wekelijks de zaal van de Millennium Party sloopt, gaat het zwembad compleet los.

Dit is de ultieme vakantiebeleving onder de Spaanse zon. Al jaren is dit het best gewaardeerde day-time feest. Wat is er mooier dan is je zwembroek of bikini te genieten van allemaal mooie mensen met een cocktail in de hand op de lekkerste beats van het moment?

Hoe kom je aan tickets voor de Pool Party?

Tickets zijn alleen verkrijgbaar via de gastenlijsten van onze promotors. Via ons inschrijfformulier kun je je aanmelden en dan zorgen wij ervoor dat jij direct op de dag van aankomst met een promotor afspreekt. Zo heb je de garantie dat je bij de Pool Party aanwezig kunt zijn!

Wat zijn de prijzen voor de Pool Party?

De prijzen zijn standaard prijzen en we hebben verschillende pakketten, zoals normale tickets / Super VIP. Onze promotors leggen jullie graag alle tickets uit, zodat jullie uiteindelijk de keus kunnen maken die het beste bij jouw vriendengroep past. Let wel op: Super Vip tickets verkopen altijd snel uit!

Hoe werkt het met de tickets voor de Pool Party wanneer ik mij heb ingeschreven?

Wanneer jij je hebt ingeschreven voor onze WhatsApp Service heb jij als het goed is een ontvangstbevestiging van ons ontvangen met daarin de uitleg hoe het werkt.

1) 1 tot 3 weken voordat je aankomt ontvang je van ons een overzicht met alle events die plaatsvinden tijdens jouw vakantie. Ook bellen wij je kort om nog even jouw aanmelding door te nemen, zodat wij zeker zijn dat wij de juiste tickets voor jullie gereserveerd houden.

2) Een paar dagen voordat je aankomt in Lloret ontvang je een uitnodiging voor het Summer Rockz meetingpoint. Bij het meetingpoint staan onze promotors voor jouw vriendengroep klaar met de uitleg over al onze events. Tot en met de dag van aankomst houden wij de tickets voor al onze feesten voor jouw vriendengroep gereserveerd. Daarna kunnen wij niet meer garanderen dat onze feesten niet uitverkocht zijn!

Wat is de minimum leeftijd voor de Summer Rockz Pool Party in Lloret de Mar?

Vanaf 16 jaar en ouder ben je welkom. De gemiddelde leeftijd is tussen de 16 en de 22 jaar!

Waar is de Pool Party?

De Pool Party locatie bevindt zich op slechts 15 minuten lopen vanaf het centrum. In Lloret vind je makkelijk een taxi overdag en dan ben je er binnen 5 minuten.

Waarom is er geen (online) voorverkoop?

De feesten van Summer Rockz kun je alleen bezoeken als je op de gastenlijst staat ingeschreven van een van onze promotors. Dit doen wij bewust, omdat wij iedereen persoonlijk willen hebben gezien, gesproken en uitgenodigd. Zo weten wij zeker dat wij de juiste party people op onze feesten hebben, en kunnen wij ook garanderen dat we geen aso's en hooligans op onze feesten hebben. Dit geeft de feesten van Summer Rockz een unieke vibe.

Zijn er ook internationale Pool Party's?

Jazeker, iedere zondag hebben wij de internationale editie! Ook daarvoor kun je exclusief via onze promotors tickets regelen.

Wij komen pas laat in de week aan in Lloret de Mar, kan ik dan nog kaarten krijgen?

Zeker wanneer je pas op dinsdag, woensdag of donderdag ochtend aankomt in Lloret is het belangrijk dat jij je hebt ingeschreven voor onze WhatsApp Service. Dan heb jij namelijk gegarandeerd tickets met onze voorrangsregeling: wij houden de tickets voor jouw vriendengroep achter tot het moment dat je in Lloret aankomt en ze komt verzilveren bij ons meetingpoint.

Is er een dresscode voor de Pool Party?

Nee, er is geen specifieke dresscode tijdens de Pool Party. We moedigen onze gasten aan om zich comfortabel te kleden en te dragen waar ze zich prettig in voelen. Dus of je nu in zwemkleding, zomerse outfit of iets anders wilt komen, alles is welkom!

Reactie plaatsen