Eindexamenperiode 2024: Een Onvergetelijke tijd!
19 juni 2024 

Eindexamenperiode 2024: Een Onvergetelijke tijd!

De eindexamenperiode van 2024 in Lloret de Mar waren twee weken om nooit te vergeten! Tijdens de Summer Rockz feesten beleefden duizenden jongeren de tijd van hun leven. De eindexamenperiode van 26 mei tot en met 10 juni stond bol van onvergetelijke momenten, met uitverkochte feesten, adembenemende locaties en een geweldige sfeer.

Hoogtepunten van de Eindexamenperiode 2024

Vier uitverkochte white party's: De witte avonden waren een daverend succes. Het grootste themafeest van Lloret de Mar.

  • Drie uitverkochte Lloret Selected party's: Het exclusieve feest in de oudste gevangenis van Lloret de Mar. Met top-DJ’s, verbluffende locaties en een ongeëvenaarde sfeer waren deze avonden een hoogtepunt voor velen.
  • Zes uitverkochte boot party's: Wat is er beter dan feesten op zee? De bootfeesten waren opnieuw een gigantisch succes, met muziek en dansende Nederlandse jongeren op de catamarans langs de kust van de Costa Brava.
  • Twee pool party's: Perfect om even af te koelen en tegelijkertijd te genieten van de beste muziek en een drankje.
  • Een uitverkochte Dutch Revolution: Dit was het grootste eindexamenfeest van de periode, met meer dan 1000 Nederlandse jongeren die het einde van hun middelbare schooltijd vierden. De Dutch Revolution was een episch feest dat nog lang in de herinnering zal blijven.


Bekijk de Recap Video van de eindexamenperiode 2024 

Benieuwd naar hoe het was? Check de Recap video hier.

Op zoek naar de partyfoto's? Via deze link vind je alle foto's van de Eindexamenperiode.

Kom jij volgend jaar ook? Of je nu voor het eerst komt of terugkeert voor nog een onvergetelijke ervaring, we kunnen niet wachten om jou en je vrienden te zien tijdens de Spring Break 2025. Zorg ervoor dat je deze periode al dikgedrukt in je agenda zet!

Meer Lezen? Bekijk onze andere blog over de Eindexamenperiode in Lloret de Mar:

Mis het niet! Zorg dat je er volgend jaar bij bent en beleef de tijd van je leven met Summer Rockz. Zien we jou tijdens Spring Break 2025?!


Reactie plaatsen