De eindexamenperiode 2024 in Lloret de Mar met Summer Rockz
19 april 2024 

De eindexamenperiode 2024 in Lloret de Mar met Summer Rockz

Zet de periode van 26 mei tot en met 10 juni met dikgedrukte letters in je agenda. Dit is de eindexamenperiode van de Nederlandse scholieren en dit is altijd een van de gezelligste periodes tijdens het seizoen in Lloret de Mar. Duizenden Nederlandse jongeren die Lloret de Mar compleet overnemen en hun examenstress eraf komen feesten. Summer Rockz staat klaar om jou de populairste feesten aan te bieden!

Summer Rockz Eindexamenfeesten 2024 in het kort

πŸͺ© Selectie van feesten in de populairste clubs van Lloret

🎧 Nederlands DJ / MC team die elk feest tot een hoogtepunt van jouw vakantie maakt

πŸ’ƒ Sexy entertainment, alcoholtesters en animatie

πŸŽ‰ De feesten die jongeren van alle reisorganisaties bij elkaar brengt

🍸 Heerlijke mix van dag- en nachtfeesten

🍾 Las Vegas drankgarderobe met je eigen flessen naar keuze

βšͺ Elke avond een ander thema

🏷 Keuze uit normale en Supervip tickets

πŸ•ΊπŸΌ Al jaren verkopen al onze feesten tijdens de eindexamenperiode uit

πŸ“ Gastenlijst event, alleen op uitnodiging via onze promotors

❌ Geen voorverkoop: tickets alleen verkrijgbaar op locatie

1. De exclusieve Lloret Selected Party in de oudste gevangenis van Lloret de Mar!

2. De heetste Pool Party van de Costa Brava op Ibiza-achtige locatie!

3. De enige Boot Party van Lloret de Mar met Nederlandse DJ's aan boord

4. Summer Rockz White Party: Het grootste thema feest van de eindexamenperiode

5. Complete overname van de populairste Duitse discotheek van Lloret tijdens The Dutch Revolution


Meest gestelde vragen over de Eindexamenperiode 2024 in Lloret de Mar

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de Summer Rockz White Party in Lloret de Mar.

Wat is de Eindexamenperiode 2024 Lloret de Mar precies?

Elk jaar komen er eind mei - begin juni duizenden Nederlandse eindexamenkandidaten die hun examenstress er af komen feesten in Lloret de Mar. Deze geweldige periode hangt er altijd een goede vibe. Summer Rockz heeft in deze periode een selectie van de populairste clubs van de stad (Disco PrivΓ© / Disco Alcatraz / Disco Revolution etc.) en organiseert daar de feesten waar je alle eindexamenkandidaten van alle reisorganisaties tegenkomt (en uiteraard ook als je zelf je vakantie geregeld hebt). In deze periode werkt Summer Rockz met gastenlijsten, zodat we ook zeker weten dat er alleen eindexamenkandidaten op onze feesten aanwezig zullen zijn.

Hoe kom je aan tickets voor de Eindexamenfeesten in Lloret de Mar?

Tickets zijn alleen verkrijgbaar via de gastenlijsten van onze promotors. Er zijn 2 manieren om je tickets te regelen.

1) Via ons inschrijfformulier kun je je aanmelden en dan zorgen wij ervoor dat jij direct op de dag van aankomst met een promotor kan afspreken. Zo heb je de garantie dat je bij de White Party aanwezig kunt zijn!

2) In Lloret lopen dagelijks tientallen Nederlandse promotors door de stad die de Nederlandse jongeren aanspreken om ze uit te nodigen voor dit populaire feest. Zorg ervoor dat je op tijd je plekje op de gastenlijst hebt, dit feest verkoopt namelijk altijd uit! En je wilt op de vrijdagavond niet achterblijven in een leeg Lloret de Mar terwijl alle anderen de dikste avond van hun vakantie beleven!

Wat zijn de prijzen voor de Eindexamenfeesten?

De prijzen zijn standaard prijzen en we hebben verschillende pakketten, zoals normale tickets / SuperVip tickets. Onze promotors leggen jullie graag alle tickets uit, zodat jullie uiteindelijk de keus kunnen maken die het beste bij jouw vriendengroep past. Let wel op: Supervip tickets verkopen altijd snel uit!

Hoe werkt het met de tickets voor de Eindexamenfeesten wanneer ik mij heb ingeschreven?

Wanneer jij je hebt ingeschreven voor onze WhatsApp Service heb jij als het goed is een ontvangstbevestiging van ons ontvangen met daarin de uitleg hoe het werkt.

1) 1 tot 3 weken voordat je aankomt ontvang je van ons een overzicht met alle events die plaatsvinden tijdens jouw vakantie. Ook bellen wij je kort om nog even jouw aanmelding door te nemen, zodat wij zeker zijn dat wij de juiste tickets voor jullie gereserveerd houden.

2) Een paar dagen voordat je aankomt in Lloret ontvang je een uitnodiging voor ons meetingpoint. Bij het meetingpoint staan onze promotors voor jouw vriendengroep klaar met de uitleg over al onze events. Tot en met de dag van aankomst houden wij de tickets voor al onze feesten voor jouw vriendengroep gereserveerd. Daarna kunnen wij niet meer garanderen dat onze feesten niet uitverkocht zijn!

Wat is de minimum leeftijd voor de Summer Rockz Eindexamenfeesten in Lloret de Mar?

Vanaf 16 jaar en ouder ben je welkom. De gemiddelde leeftijd is tussen de 16 en de 19 jaar!

Waarom is er geen (online) voorverkoop?

De feesten van Summer Rockz kun je alleen bezoeken als je op de gastenlijst staat ingeschreven van een van onze promotors. Dit doen wij bewust, omdat wij iedereen persoonlijk willen hebben gezien, gesproken en uitgenodigd. Zo weten wij zeker dat wij de juiste party people op onze feesten hebben, en kunnen wij ook garanderen dat we geen aso's en hooligans op onze feesten hebben. Dit geeft de feesten van Summer Rockz een unieke vibe.

Wij komen pas laat in de week aan in Lloret de Mar, kan ik dan nog kaarten krijgen?

Zeker wanneer je pas laat in de avond aankomt in Lloret is het belangrijk dat jij je hebt ingeschreven voor onze WhatsApp Service. Dan heb jij de meeste kans op tickets met onze voorrangsregeling: wij houden de tickets voor jouw vriendengroep achter tot het moment dat je in Lloret aankomt en ze komt verzilveren bij ons meetingpoint.

Wat houdt het Summer Rockz bandje in?

Wanneer je op de gastenlijst staat voor de Summer Rockz feesten krijg je het Summer Rockz bandje. Naast dat je zult zien dat de hele stad dit bandje draagt (en dus ook bij onze feesten aanwezig) krijg je ook veel korting door de stad. Zo kun je goedkoper eten bij het nummer 1 restaurant volgens Tripadvisor Via Amalfi en krijg je ook korting op de tickets van het grootste waterpark WaterWorld.

Reactie plaatsen