HOOGTEPUNTEN SUMMER ROCKZ POOL PARTY IN LLORET DE MAR
21 februari 2023 

HOOGTEPUNTEN SUMMER ROCKZ POOL PARTY IN LLORET DE MAR

Summer Rockz Pool Party in Lloret de Mar: Hoogtepunt van je vakantie! 

Tijdens het zomerseizoen organiseert Summer Rockz iedere week de Nederlandse Pool Party. Meer dan 1000 Nederlandse jongeren allemaal onderweg naar de mooiste Pool Party Locatie van Lloret de Mar, op slechts 10 minuten lopen van het centrum van de stad. 

Lloret de Mar is een stad die in de zomermaanden nooit slaapt. Op elke hoek van de straat vind je een bar, kroeg of discotheek. Echter in Nederland kun je natuurlijk ook altijd het nachtleven induiken, maar een Pool Party zoals die in Lloret de Mar plaatsvindt zul je niet snel vinden in het koude Nederland. Wij nemen je mee tijdens de Summer Rockz Pool Party aan de hand van 5 foto's en video's.

1. Aftermovie Summer Rockz Pool Party 2022

De Pool Party van Summer Rockz gaat altijd compleet los. Honderden Nederlandse jongeren die losgaan in het water tijdens de populairste nummers van dit moment. De line-up bestaat altijd uit het Millennium dj team. Zij weten 3000 man in de grootste discotheek van Catalonië compleet uit hun dak te laten gaan, dus je begrijpt vast wel wat jou te wachten staat tijdens de Pool Party deze middag. Rondom het zwembad vind je de VIP bedden die groepen jongeren kunnen afhuren met dikke flessen 1,7 liter Ciroc Vodka. Met deze spots heb je absoluut de beste beleving tijdens de Pool Party. De hele show vindt praktisch voor je neus plaats en je zit voor alles eersterangs.


2. Flaneren met jouw vriendengroep tijdens de Pool Party in Lloret de Mar.


De Summer Rockz Pool Party is de perfecte gelegenheid om met jouw vriendengroep te shinen. We trappen af rond 13.30 uur, het moment dat iedereen meestal nog een beetje brak is van de avond ervoor. Gelukkig krijg je bij de ingang een aantal drankbonnen inclusief en wanneer de eerste drankjes naar binnen zijn komt de sfeer er al lekker in. Met een cocktail in de hand en de Spaanse zon op je lichaam kom je al snel in de juiste vibe. Ondertussen zie je verschillende mooie heren en dames voorbij lopen en kan het flirten beginnen. Hiervoor ben je al die maanden naar de sportschool geweest ;).  


3. Entertainment, Schuimparty en meer tijdens de Summer Rockz Pool Party.

Wanneer iedereen binnen is bij de Pool Party, de eerste drankjes erin zitten en iedereen zich langzaam richting het zwembad verplaatst zorgt het Millennium Dj team ervoor dat het helemaal losgaat. Meerdere moshpits in het water, schuim vanuit de schuimkanonnen en entertainment vanaf de mainstage. Dit is echt het feestje in day-time waar je absoluut bij moet zijn. 

4. Bikini's, zongebruinde lichamen en de beste party people van Lloret tijdens de Pool Party!

Iedere donderdag van het hoogseizoen vindt de Nederlandse Pool Party van Summer Rockz plaats. Het promoteam maakt een selectie van de beste party people en selecteert deze zorgvuldig aan de hand van hun gastenlijst. Niet uitgenodigd betekent geen entree. Zorg er daarom voor dat jij je tijdig inschrijft voor de tickets. Tijdens de Pool Party staat er een photowall waarbij alle sexy heren en dames zich kunnen laten vastleggen door een professionele fotograaf. 

5. Pool Party in Lloret de Mar is een unieke ervaring die je niet wilt missen!

De laatste uren van de Summer Rockz Pool Party gaat het altijd compleet los. Waar sommigen aan het begin nog brak zijn van de avond ervoor, is aan het einde van de middag iedereen lekker in de olie en klaar voor een feestje. Wanneer de Nederlandse dj en mc achter de dj booth verschijnen komt iedereen richting het zwembad om er een maximaal feest van te maken. Verwacht opblaasdieren, schuimkanonnen en CO2 guns. Dit gaat de gekste middag van jouw jongerenvakantie in Lloret de Mar worden!

Tickets voor de Summer Rockz Pool Party in Lloret de Mar

Ga jij deze zomer naar Lloret de Mar en wil jij de meest unieke summer experience met jouw vriendengroep? Kom dan naar de Pool Party van Summer Rockz op donderdag in het hoogseizoen. Tickets zijn alleen verkrijgbaar via onze promotors die de Nederlandse Party People selecteren met hun gastenlijsten. Wil jij zeker zijn van tickets? Schrijf je dan nu alvast in door het inschrijfformulier in te vullen. Wij nemen dan contact met je op via WhatsApp en daarmee krijg jij voorrang op alle dikke feesten van Summer Rockz deze zomer!

Reactie plaatsen