Video Aspect Ratio: 16:9

POOL PARTY 

DE HEETSTE VAN DE COSTA BRAVA

DE ULTIEME ZOMER VIBE IN DE HEETSTE POOL VAN LLORET

Bikini's / Cocktails / Heerlijk bruine lichamen / Pool Area / Grote Dj namen / Barbecue Area / (Voet) volleybalvelden / Super vip bedden / Schuimkanonnen. Wat wil je nog meer ;)?

DE POOL PARTY DIE JE NIET WILT MISSEN

Pool Party Lloret: De eerste gedachte die vaak bij je opkomt als je denkt aan een feest vakantie in Spanje is toch wel lekker in je zwem outfit losgaan in het water met een drankje in de hand. Deze ultieme vakantie vibe komt helemaal uit als je via Summer Rockz jouw tickets reserveert voor de Poolparty bij Sanddance. Regelmatig treden hier grote artiesten op die de setting helemaal afmaken. Bij aankomst kun je eerst nog even heerlijk chillen op de bedden om bij te komen van de nacht ervoor, terwijl je om je heen kijkt naar al die mooie mensen! Voor de sportieve mensen zijn er (voet) volleybalvelden om je even lekker in het zweet te werken, voordat je de verkoeling van het zwembad opzoekt.

Als de alcohol begint te werken verplaatst iedereen zich langzaam richting de pool locatie en beginnen de dj’s harder te draaien. Verwacht schuimkanonnen, confetti en opblaasbare attributen. Bij de Pool Party van Summer Rockz heb je het allemaal!

Wedden dat jij nog uren terugdenkt aan deze fijne middag, als je straks weer in het koude kikkerlandje terug bent in je studentenkamer in hartje winter!

IN HET KORT

Gastenlijst Event

Gegarandeerd alleen de best geselecteerde party people van alle (reis)organisaties in Lloret

Ultieme zomer vibe

Langs de zwembad rand met een drankje in je hand kijken naar mooie mensen en losgaan op de zomers beats

SUPERVIP 

De beste spots langs het zwembad met een Instagram waardig 1,7 L Ciroc Wodka fles en frisdrank inclusief. AANRADER!

Summer Rockz Dj Team
Elke zomer draaien jonge opkomende talenten die elke pool party compleet slopen

Dikste locatie

Pool area, Barbecue area, (voet) volleybalvelden, Entertainment. Alles is aanwezig voor een geweldige middag.

INFLUENCER SKY OVER DE SUPERVIP TIJDENS DE POOL PARTY

Tijdens de Summer Rockz Pool Party zijn er een beperkt aantal Super vip bedden beschikbaar. Heerlijke loungebedden langs de zwembad rand en een grote fles Ciroc Wodka inclusief. Haal jij het maximale uit de Pool Party? 

DEZE JONGEREN HEBBEN MET ONS MEE GEFEEST

BRYAN STROET
"goede organisatie, prachtige feesten, ik zou het iedereen aanraden!'
BART KEIJSER
"De avondjes die toch nog eventjes de puntjes op de i zetten! Leuke organisatie, goed georganiseerd en een prima sfeertje binnen!"
TOM SMIT
"Goede organisatie! Alles van A tot Z geregeld en ze maken meer waar dan ze beloven!"

ADVIES VAN CHES PAULUSMA

De Pool Party is heet, letterlijk en figuurlijk. Zorg dat jij je goed insmeert. Check voordat je gaat nog even snel de weersvoorspelling van onze eigen weerman ;)

UNIEKE WERKWIJZE

Summer Rockz selecteert voor ieder event zijn eigen Party People op basis van een aantal criteria. Iedere promotor binnen ons team zoekt hotel, stad en strand af met zijn gastenlijst om alleen de leukste Nederlanders uit te nodigen. Daarmee zorgen wij voor een goede sfeer en een goede man / vrouw verhouding! Ben jij enthousiast en avontuurlijk ingesteld, wil jij ook iets anders dan het standaard programma van de reisorganisatie en hou jij van meer dan 1 of 2 drankjes?! Dan zijn wij op zoek naar jou!


Tickets zijn alleen verkrijgbaar in Lloret de Mar via onze promotors. Kans maken op tickets? Als je ons Event Service Formulier invult informeren wij je over onze events via WhatsApp en zorgen wij ervoor dat er een collega met jullie afspreekt op de dag van aankomst in Lloret de Mar. Deze promotor informeert jullie vrijblijvend en geeft jullie alle details. Uiteraard beslissen jullie aan welke Events jullie willen deelnemen!