Promotor Jeroen: Summer Rockz Boot Party Lloret de Mar is echt een bucket list dingetje
24 april 2023 

Promotor Jeroen: Summer Rockz Boot Party Lloret de Mar is echt een bucket list dingetje

Promotor Jeroen: "De Boot Party in Lloret de Mar is echt een bucketlist dingetje!"

Aankomende zomer werk ik alweer voor het negende jaar in Lloret de Mar. In mijn eerste jaren werkte ik als promotor voor bungeejumpen en bij het aanspreken van Nederlandse jongeren kreeg ik vaak het antwoord dat zij hun geld liever uitgeven aan een boot feest, omdat ze dit feest samen met hun vrienden kunnen beleven en er langer plezier aan hebben. Dat was voor mij de reden om bij Summer Rockz te gaan werken, zodat ik zelf de bootfeesten kon promoten en het jongeren maximaal naar hun zin kan maken. Ik heb echt gemerkt dat de Boot feesten van Summer Rockz een bucketlist dingetje zijn. Hieronder vertel ik je er graag meer over.

Hierom raad ik je aan om je in te schrijven voor de Boot Party's van Summer Rockz

Zelf ben ik inmiddels al tientallen keren mee geweest met de Nederlandse Boot Party's en elke keer geniet ik er nog steeds van. Vooral wanneer ik een middag goed aan mijn tan wil werken neem ik Haarlemmer bruin mee en chill hem dan 3 uur lang op het dek. Eenmaal terug ben ik heerlijk bruin en heb ik weer genoeg energie om te knallen in het nachtleven. 

De Boot Party's zijn een mix van chillen, onbeperkt eten en drinken, kennismaken met de andere 150 Nederlandse jongeren en ook nog een frisse duik nemen in een mooie baai in Lloret. Vooral wanneer ik zelf veel jongeren heb uitgenodigd geniet ik maximaal. Ik maak graag een praatje met de Nederlandse jongeren en deel mijn tips over het uitgaansleven in Lloret de Mar.  

De terugweg, nadat we een uur in de mooiste baai van Lloret hebben gechilt en gezwommen, starten de Nederlandse Dj's hun set. Dan wordt het tijd om met zijn allen naar het dek te gaan en sluiten we deze heerlijke middag dansend af in de zon. Wat ik vaak zie is dat Nederlandse jongeren deze middag contact zoeken met elkaar en later op de avond weer samen afspreken in het nachtleven, gezellig toch!

Verschil met andere Boot Party's in Lloret de Mar

In Lloret de Mar is het aanbod van party boten niet groot en zijn er tussen dit aanbod een paar belangrijke verschillen. Zo zijn wij bijvoorbeeld de enige aanbieder met (Nederlandse) dj's aan boord, en dus ook echt een feestboot. 

Er zijn ook boten waarbij je meer relaxed aan boord en je ook de kans hebt dat er families aan boord stappen, omdat de boten niet exclusief zijn gehuurd.

Zorg er daarom voor dat je je goed laat informeren voordat je boot party tickets aanschaft. Mocht je vragen hebben kun je ons altijd bereiken via WhatsApp

Wees snel met tickets: Boot Party's in Lloret de Mar verkopen altijd snel uit!

De populariteit van de boot party's is de laatste jaren erg toegenomen en dit merken wij ook aan het aantal aanvragen. Vanuit Summer Rockz vertrekken er per week 4 Nederlandse edities van de boot party. Op een boot kunnen 150 jongeren en dit betekent dus maar maximaal 600 Nederlanders per week. Dit betekent dat er niet voor iedereen plek is en daarom raden we je aan om echt direct in Lloret contact op te nemen met een promotor van Summer Rockz. Je kunt je ook vooraf inschrijven, waarmee je voorrang krijgt op de tickets. 

Tip voor de Boot Party in Lloret de Mar

Het komt niet veel voor en je hoeft je dus in principe weinig zorgen te maken. Maar toch, zou het preventief handig zijn zodat je het 100% kan uitsluiten en daarom deze tip. Aan boord zijn er van de 150 Nederlandse jongeren altijd 1 tot maximaal 3 jongeren die last krijgen van bootziekte. En dat is vervelend, omdat je dan niet maximaal kunt genieten van de excursie. Je zou er daarom voor kunnen om hiervoor een pilletje te halen bij een van de vele drogisterijen in Lloret de Mar. Deze kost ongeveer 1 euro en die neem je een uur voordat de boor vertrekt. Dan ben jij verzekerd van een geweldige middag   .Reactie plaatsen