Video Aspect Ratio: 16:9

BOOT FEESTEN

NEDERLANDSE PARTY PEOPLE, ALL INCLUSIVE, ENTERTAINMENT

LOSGAAN EN BAKKEN TIJDENS DE BOOT PARTY

Met 150 Nederlandse Party people losgaan op een feestboot onder de Spaanse zon met onbeperkt eten en drinken. Win een fles champagne tijdens de dance battle met het entertainment team en spring van de boot in de allermooiste baai die Lloret te bieden heeft. 

BOOTFEESTEN SUMMER ROCKZ STYLE

Aan boord met 150 geselecteerde Nederlandse Party People, een eigen Dj, onbeperkt eten en drinken en de hete Spaanse zon op het dek. Dit is de ultieme vakantie vibe van iedere feestganger!


In de volle middagzon vertrekken we vanaf het hoofdstrand van Lloret de Mar. Langs de mooie kust van de Costa Brava zie jij Lloret de Mar vanaf het water. Gelijk vanaf vertrek kun je onbeperkt drinken (Bier, Sangria en frisdrank) en onderweg krijg je unlimited food (Hamburgers, Salade, Hot dogs en meer). 


Na een uur varen gaat het anker uit in de mooiste baai van Lloret en daar kun je van de boot jumpen (hoogte 5 meter), snorkelen en op de trampoline die in het water wordt gelegd. 


Op de terugweg draait de Dj alle populaire hits van dit moment, zorgt een entertainment team ervoor dat je losgaat op het dek en gaan de dames los in hun bikini tijdens de dance contest. 

IN HET KORT

Gastenlijst Event

Gegarandeerd alleen de best geselecteerde party people van alle reisorganisaties in Lloret

Ultieme zomervibe

Losgaan op het dek van de party boot onder de Spaanse zon met like minded jongeren

All Inclusive
3 uur lang bier Sangria en Fris. Onbeperkt hamburgers, hot dogs, chickburgers, salade en meer
Entertainment team + DJ
Win een fles champagne tijdens de dance battle op het dek en ga los op de hits van onze Nederlandse Dj

Watersports

In de mooiste baai van Lloret gaat het anker uit en kun je van de 5 meter hoge boot jumpen, snorkelen en losgaan op de watertrampoline

LOSGAAN EN BAKKEN TIJDENS DE BOOT PARTY

Met 150 Nederlandse Party people losgaan op een feestboot onder de Spaanse zon met onbeperkt eten en drinken. Win een fles champagne tijdens de dance battle met het entertainment team en spring van de boot in de allermooiste baai die Lloret te bieden heeft. 

DEZE JONGEREN HEBBEN MET ONS MEE GEFEEST

BRYAN STROET
"goede organisatie, prachtige feesten, ik zou het iedereen aanraden!'
BART KEIJSER
"De avondjes die toch nog eventjes de puntjes op de i zetten! Leuke organisatie, goed georganiseerd en een prima sfeertje binnen!"
TOM SMIT
"Goede organisatie! Alles van A tot Z geregeld en ze maken meer waar dan ze beloven!"

KRIJG JIJ BIJ HET ZIEN VAN DEZE BEELDEN OOK ZIN IN EEN FEESTJE?

Tickets zijn alleen verkrijgbaar in Lloret. Pre-registreer nu en blijf op de hoogte!

UNIEKE WERKWIJZE

Summer Rockz selecteert voor ieder event zijn eigen Party People op basis van een aantal criteria. Iedere promotor binnen ons team zoekt hotel, stad en strand af met zijn gastenlijst om alleen de leukste Nederlanders uit te nodigen. Daarmee zorgen wij voor een goede sfeer en een goede man / vrouw verhouding! Ben jij enthousiast en avontuurlijk ingesteld, wil jij ook iets anders dan het standaard programma van de reisorganisatie en hou jij van meer dan 1 of 2 drankjes?! Dan zijn wij op zoek naar jou!


Tickets zijn alleen verkrijgbaar in Lloret de Mar via onze promotors. Kans maken op tickets? Als je ons Event Service Formulier invult informeren wij je over onze events via WhatsApp en zorgen wij ervoor dat er een collega met jullie afspreekt op de dag van aankomst in Lloret de Mar. Deze promotor informeert jullie vrijblijvend en geeft jullie alle details. Uiteraard beslissen jullie aan welke Events jullie willen deelnemen!