Waar kan ik Live voetbal en formule 1 kijken in Lloret de Mar?
11 maart 2023 

Waar kan ik Live voetbal en formule 1 kijken in Lloret de Mar?

Waar kun je Eredivisie + Eerstedivisie voetbal kijken in Lloret de Mar?

De belangrijkste wedstrijden van het seizoen vinden altijd plaats aan het begin (Johan Cruijf schaal) en aan het einde van het seizoen wanneer de echte prijzen verdeeld worden. Niet alleen de prijzen, ook zijn er vaak ploegen verwikkeld in de strijd promotie en degradatie. Als supporter van jouw club wil je ook in het buitenland natuurlijk geen wedstrijden missen. En hoe lekker is het om in de middag op een zonnige plek jouw favoriete ploeg aan te moedigen. Of in de schemer van de avond in de kroeg en alvast lekker indrinken voordat je met jouw vriendengroep op stap gaat in de dikste clubs en discotheken van Lloret de Mar.

In Lloret de Mar hoef je geen enkele wedstrijd van jouw club te missen. Er zijn opties genoeg. Wil je bijvoorbeeld vlakbij het strand kijken kun je terecht bij Picadilly Sport Bar. Of een wedstrijd van Ajax, Psv, Feijenoord of welke Nederlandse club dan ook in een Nederlandse kroeg met een paar heerlijke biertjes van de tap? Een goede optie is dan bar De Peetvader, aan de strandboulevard met heerlijk uitzicht, Hollandse bitterballen en Nederlandse gezelligheid.

Als je al helemaal klaar bent om uit te gaan en je vrienden alvast op stap willen zou het een goed idee kunnen zijn om in de partystraat van Lloret de Mar te kijken. Sport Bar zit midden op de Strip, de uitgaanstraat van Lloret de Mar. Op vele grote schermen zie je hier elke (Inter)nationale voetbal wedstrijd.

Waar kun je formule 1 kijken met Max Verstappen in Lloret de Mar?

Het raceseizoen valt voor een deel gelijk met het vakantieseizoen en natuurlijk willen alle Nederlanders ook allemaal Max Verstappen zien tijdens hun vakantie in Lloret de Mar. Geen probleem, opties genoeg.

Net als Nederlands voetbal kijk je Formule 1 in Lloret de Mar in Sport Bar, Picadilly Sport Bar of bar De Peetvader! Picadilly Sport Bar is aan het strand, heeft 10 grote schermen en zendt alle live sporten uit tijdens de zomer. Om je kater weg te spoelen bestel je een Engels ontbijt en als je een bodem wilt leggen voor de avond kun je een heerlijke hamburger scoren!

Bar de Peetvader staat voor Nederlandse gezelligheid. Aan het strand kun je in deze gezellige bar alle sporten kijken en vooral ook Formule 1. Je zit er heerlijk voor Nederlandse gezelligheid, een lekkere bitterbal en pilsjes van de tap. Je kunt er darten en de muziek is er top!

Wat zijn de beste locaties om live voetbal en formule 1 te kijken in Lloret de Mar?

Onderstaand vind je de locaties die wij je aanraden om live voetbal en formule 1 te kijken in Lloret de Mar. Wil je Ajax, Feijenoord, Psv, Az, Fc Twente of andere clubs aanmoedigen in Lloret de Mar? Hier kun je kijken! Ook het Nederlands elftal wordt hier uitgezonden!


Reactie plaatsen