UITGAAN MET SUMMER ROCKZ IN LLORET DE MAR 2023
06 januari 2023 

UITGAAN MET SUMMER ROCKZ IN LLORET DE MAR 2023


Summer Rockz is achter de schermen keihard bezig met de zomer van 2023! Na een record seizoen aan feesten in 2022 gaan wij aankomende zomer de discotheken, kroegen en clubs weer overnemen met alle Nederlandse jongeren die afreizen naar Lloret de Mar.

Wij werken samen met de populairste clubs en organiseren daar onze eigen avonden met de altijd uitverkochte Summer Rockz concepten.

Overzicht van de feesten Lloret de Mar 2023

1. Millennium Party met meer dan 2500 Nederlanders in de grootste discotheek van de provincie Catalonië, het absolute hoogtepunt van jouw vakantie!

2. Summer Rockz Pool Party, de heetste van Lloret de Mar met ons eigen Millennium dj team, volop entertainment en de dikste locatie van de stad.

3. White Party in de grootste discotheek van Lloret de Mar met drie verdiepingen en een heerlijk lounge dakterras. De avond dat de hele stad wit kleurt tijdens het grootste thema feest van de stad.

4. Lloret Selected Party in Lloret's oudste gevangenis en nu omgetoverd tot de nieuwste club van Lloret de Mar. Exclusief flessenfeest met 500 geselecteerde Nederlandse jongeren.

5. Bootfeesten Summer Rockz style, het enige bootfeest van Lloret de Mar met Nederlandse dj's aan boord.

6. De grootste dj's en live artiesten van dit moment in ieder muziekgenre. Afgelopen zomer hadden we onder andere Ronnie Flex en Radical Redemption.

7. En nog veel meer, waaronder feesten in wereldberoemde clubs aan het strand van Barcelona, Schuimparty's en thema feesten in de mooiste kroegen en clubs van Lloret de Mar.

Hoe regel je tickets voor de feesten van Summer Rockz?

Vul ons Inschrijfformulier in en dan nemen wij contact met jou op via WhatsApp:

1. Een week voordat je aankomt in Lloret ontvang je een overzicht van al onze feesten tijdens jouw vakantie.

2. Jij en jouw vriendengroep krijgen voorrang op al onze feesten! Zo ben je verzekerd van tickets en kun je zonder stress het vliegtuig naar Lloret de Mar pakken. Jij bent direct de eindbaas van jouw vriendengroep met eindeloos karmapunten!

3. Jij en jouw vriendengroep ontvangen een gratis Summer Rockz bandje waarmee je korting en de beste deals in de stad hebt. Zo bespaar je tientallen euro's tijdens jullie vakantie!

Let op: Feesten van Summer Rockz verkopen al jarenlang iedere editie uit. Wij doen niet aan online (voor)verkoop, maar alleen op uitnodiging van een van onze promotors in Lloret de Mar. Wil je 100% zeker zijn van tickets voor de dikste feesten deze zomer vul dan direct ons Inschrijfformulier in!

Summer Rockz meetingpoint 2023

Wanneer jij het Inschrijfformulier hebt ingevuld ontvang je een week voordat je aankomt in Lloret de Mar een uitnodiging voor ons meetingpoint op de dag dat je aankomt. Dit staat er op je te wachten:

1. Onze promotors zijn daar aanwezig om jouw te verwelkomen en jouw alle tips over Lloret de Mar te geven inclusief alle dikke feesten.

2. Je hebt voorrang op al onze dikke feesten en jij beslist samen met jouw vriendengroep waar je aan deelneemt. Zo heb je direct een goede planning voor jouw vakantie!

3. Grote tv schermen met al onze feesten

4. Gratis shots voor jou en je vrienden. Onze promotors drinken er graag één mee ;)

5. Summer Rockz bandje met korting en goede deals in de stad.

6. Je wordt op de foto gezet bij onze photowall en maakt daarmee kans op een gratis vakantie naar Lloret de Mar.

Check deze video over ons meetingpoint


Reactie plaatsen