Video Aspect Ratio: 16:9

DISCOTHEEK ALCATRAZ LLORET DE MAR

DE NIEUWSTE CLUB IN DE OUDSTE GEVANGENIS VAN LLORET 

DISCOTHEEK ALCATRAZ

MEEST THEMATISCHE INTIEME DISCOTHEEK VAN LLORET DE MAR


IN HET KORT

Bekend om zijn Lloret Selected feesten

Intieme sfeer door de kleine dansvloer tegenover de dj booth

Thematische discotheek in gevangenis stijl

Bekend als de vrouw vriendelijke clubs

Heeft regelmatig grote artiesten in de hardere muziekstijlen

SINDS 2015 IEDERE EDITIE UITVERKOCHT

TICKETS VIA ONZE PROMOTORS

Onder Nederlandse en Belgische jongeren is de Lloret Selected Party al jarenlang een van de populairdere feesten van Lloret de Mar. Dit feest vindt wekelijks plaats tijdens het hoogseizoen in discotheek Alcatraz en richt zich op jongeren die op jongerenvakantie zijn in Lloret de Mar. Naast de Lloret Selected avonden is er ook iedere week een line-up met de beste hardstyle artiesten van dit moment (o.a. Radical Redemption) en dit zorgt ervoor dat discotheek Alcatraz al jaren in de top 5 beste discotheken van Lloret de Mar te vinden is! 


Waarom is discotheek Alcatraz in Lloret de Mar zo populair?

Avonden in discotheek Alcatraz zijn uniek. Summer Rockz hecht er tijdens de Lloret Selected Party veel waarde aan om een goede man- vrouw verhouding te realiseren. Dit zorgt in de discotheek voor een gemoedelijke sfeer en daarmee staat deze avond in discotheek Alcatraz ook wel bekend als de flirt night. Bij de ingang kun je aangeven of je een rood (bezet), geel (hard to get) of groen (vrijgezel) bandje wilt. Ook is er een professionele fotograaf aanwezig die de vriendengroepen op de rode loper vastlegt. Het hoge gehalte entertainment, waaronder een sexy tequilashow, zorgen ervoor dat je de hele avond vermaakt wordt. 


Hoe ziet discotheek Alcatraz er uit?

In discotheek Alcatraz passen 550 mensen. De club draagt het thema gevangenis uit en dat zie je overal terug in het design. Buiten de club zie je al de gevangenis uitstraling met het prikkeldraad aan de bovenkant en ook in de club vindt je deze unieke stijl terug. De dansvloer is direct verbonden met de dj booth en dit geeft een intieme sfeer in de club. Discotheek Alcatraz kent meerdere vip ruimtes .


Hoe kom je aan tickets voor discotheek Alcatraz?

De Lloret Selected Party wordt georganiseerd door Summer Rockz en kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via de promotors die rondlopen in de badplaats Lloret de Mar. Sinds 2015 is iedere editie uitverkocht en daarom wordt het van harte aanbevolen om je tickets zo snel mogelijk te regelen (voorkom teleurstelling). Inschrijven voor de tickets kun je doen via het online inschrijfformulier. Tickets zijn niet verkrijgbaar via je reisorganisatie!


Wat is de minimum leeftijd voor discotheek Alcatraz?

De minimale leeftijd om toegang te hebben tot discotheek Alcatraz is 16 jaar.  De meeste Nederlandse jongeren die op vakantie komen naar Lloret de Mar zijn tussen de 16 en 22 jaar oud. Deze doelgroep vindt je ook terug in discotheek Alcatraz tijdens de Lloret Selected Party van Summer Rockz.

AFTERMOVIE LLORET SELECTED DISCO ALCATRAZ | SUMMER ROCKZ
AFTERMOVIE LLORET SELECTED DISCO ALCATRAZ | SUMMER ROCKZ
KISS CAM PROMO | AANMELDINGEN
KISS CAM PROMO | AANMELDINGEN
JACHT SEIZOEN 2019 IS GEOPEND! | THE KISSCAM #1
JACHT SEIZOEN 2019 IS GEOPEND! | THE KISSCAM #1
HOE KOM JE IN CONTACT MET EEN PROMOTOR | SUMMER ROCKZ
HOE KOM JE IN CONTACT MET EEN PROMOTOR | SUMMER ROCKZ
WAT MAAKT ONS NU ZO UNIEK? SUMMER ROCKZ
WAT MAAKT ONS NU ZO UNIEK? SUMMER ROCKZ
HOE ZORG JE ERVOOR DAT JE AANWEZIG KUNT ZIJN BIJ ONZE EVENTS | SUMMER ROCKZ
HOE ZORG JE ERVOOR DAT JE AANWEZIG KUNT ZIJN BIJ ONZE EVENTS | SUMMER ROCKZ

WAAR LIGT DISCOTHEEK ALCATRAZ?

ADRES DISCOTHEEK ALCATRAZ

Carrer de Ponent 21

17310 Lloret de Mar, Girona, Spanje

SUMMER ROCKZ FEESTEN

SUMMER ROCKZ POOL PARTY

De heetste Pool Party van Lloret de Mar

MILLENNIUM PARTY

Het legendarische feest met 3000 Nederlanders in de grootste discotheek van Catalonie

LLORET SELECTED PARTY

De exclusieve bottle party in de oudste gevangenis van Lloret de Mar

BOOT FEESTEN

De enige bootfeesten met Nederlandse dj's aan boord

WHITE PARTY

Thema avond in de grootste club van Lloret de Mar met 3 verdiepingen

INSCHRIJVEN FEESTEN

Regel voorrang op de populairste feesten van Lloret de Mar

UNIEKE WERKWIJZE

Summer Rockz selecteert voor ieder event zijn eigen Party People op basis van een aantal criteria. Iedere promotor binnen ons team zoekt hotel, stad en strand af met zijn gastenlijst om alleen de leukste Nederlanders uit te nodigen. Daarmee zorgen wij voor een goede sfeer en een goede man / vrouw verhouding! Ben jij enthousiast en avontuurlijk ingesteld, wil jij ook iets anders dan het standaard programma van de reisorganisatie en hou jij van meer dan 1 of 2 drankjes?! Dan zijn wij op zoek naar jou!


Tickets zijn alleen verkrijgbaar in Lloret de Mar via onze promotors. Kans maken op tickets? Als je ons Event Service Formulier invult informeren wij je over onze events via WhatsApp en zorgen wij ervoor dat er een collega met jullie afspreekt op de dag van aankomst in Lloret de Mar. Deze promotor informeert jullie vrijblijvend en geeft jullie alle details. Uiteraard beslissen jullie aan welke Events jullie willen deelnemen!