Video Aspect Ratio: 16:9

DISCOTHEEK PRIVE LLORET DE MAR

DE MEEST ICONISCHE CLUB AAN DE STRIP VAN LLORET 

DISCOTHEEK PRIVE

MEEST ICONISCHE DISCOTHEEK VAN LLORET DE MAR


IN HET KORT

Iconische club midden op de strip

Altijd grote line-up met (inter)nationale topartiesten

Moderne club met 2 grote zalen

Veel entertainment met o.a. led schermen en Co2

Aantrekkelijke vip ruimtes / Bottle services

SINDS 2015 IEDERE EDITIE UITVERKOCHT

TICKETS VIA ONZE PROMOTORS

Discotheek Privé is de iconische club die je altijd terug vindt op het internet. Van de buitenkant een groot gebouw met lichtgevende LED versiering, van de binnenkant een ultramoderne discotheek. Nederlandse jongeren komen hier graag voor de grote (inter)nationale line-up. Discotheek Privé behoort al jarenlang tot de top 5 beste discotheken van Lloret de Mar en wij verwachten dat dit niet op korte termijn gaat veranderen!


Waarom is discotheek Privé in Lloret de Mar zo populair?

Avonden in discotheek Privé zijn magisch. Vooral de mix van een moderne club en de populairste artiesten van dit moment zorgen voor memorabele avonden. Vele (inter)nationale artiesten hebben hier opgetreden. De hall of fame van Nederlandse artiesten bestaat onder andere uit Ronnie Flex, Bizzey, Broederliefde en Dyna. 

Via Summer Rockz regel jij je tickets voor deze artiesten, heb je een pre-party in de club en hoef jij niet in de rij te staan tijdens deze altijd uitverkochte avonden: jij skipt de line. 


Hoe ziet discotheek Privé er uit?

In discotheek Privé passen 1000 mensen. De club ziet er van binnen ultramodern uit en bestaat uit 2 zalen. Het podium waar de artiesten optreden is direct verbonden met de dansvloer en dat betekent dat je heel dichtbij de artiesten kunt komen. Door de hele club vindt je LED schermen die zorgen voor een geweldige ervaring en die een extra dimensie geven aan jouw stapavond.


Hoe kom je aan tickets voor discotheek Privé?

De (inter)nationale artiesten worden georganiseerd door Summer Rockz en kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via de promotors die rondlopen in de badplaats Lloret de Mar. Sinds 2015 is iedere editie uitverkocht en daarom wordt het van harte aanbevolen om je tickets zo snel mogelijk te regelen (voorkom teleurstelling). Inschrijven voor de tickets kun je doen via het online inschrijfformulier. Tickets zijn niet verkrijgbaar via je reisorganisatie!


Wat is de minimum leeftijd voor discotheek Privé?

De minimale leeftijd om toegang te hebben tot discotheek Privé is 16 jaar.  De meeste Nederlandse jongeren die op vakantie komen naar Lloret de Mar zijn tussen de 16 en 22 jaar oud. Deze doelgroep vindt je ook terug in discotheek Privé tijdens de feesten van Summer Rockz.

Summer Rockz
Summer Rockz
SARAH NEEMT JE MEE TIJDENS DE WHITE PARTY | LLORET DE MAR
SARAH NEEMT JE MEE TIJDENS DE WHITE PARTY | LLORET DE MAR
SUMMER ROCKZ THEMA FEESTEN | LLORET DE MAR 2023
SUMMER ROCKZ THEMA FEESTEN | LLORET DE MAR 2023
HOE HET INSCHRIJFFORMULIER WERKT | SUMMER ROCKZ
HOE HET INSCHRIJFFORMULIER WERKT | SUMMER ROCKZ
HOE KOM JE IN CONTACT MET EEN PROMOTOR | SUMMER ROCKZ
HOE KOM JE IN CONTACT MET EEN PROMOTOR | SUMMER ROCKZ
WAT MAAKT ONS NU ZO UNIEK? SUMMER ROCKZ
WAT MAAKT ONS NU ZO UNIEK? SUMMER ROCKZ

WAAR LIGT DISCOTHEEK PRIVE?

ADRES DISCOTHEEK PRIVEAv. Just Marlés Vilarrodona 48, 

17310 Lloret de Mar, Girona, Spanje

SUMMER ROCKZ FEESTEN

SUMMER ROCKZ POOL PARTY

De heetste Pool Party van Lloret de Mar

MILLENNIUM PARTY

Het legendarische feest met 3000 Nederlanders in de grootste discotheek van Catalonie

LLORET SELECTED PARTY

De exclusieve bottle party in de oudste gevangenis van Lloret de Mar

BOOT FEESTEN

De enige bootfeesten met Nederlandse dj's aan boord

WHITE PARTY

Thema avond in de grootste club van Lloret de Mar met 3 verdiepingen

INSCHRIJVEN FEESTEN

Regel voorrang op de populairste feesten van Lloret de Mar

UNIEKE WERKWIJZE

Summer Rockz selecteert voor ieder event zijn eigen Party People op basis van een aantal criteria. Iedere promotor binnen ons team zoekt hotel, stad en strand af met zijn gastenlijst om alleen de leukste Nederlanders uit te nodigen. Daarmee zorgen wij voor een goede sfeer en een goede man / vrouw verhouding! Ben jij enthousiast en avontuurlijk ingesteld, wil jij ook iets anders dan het standaard programma van de reisorganisatie en hou jij van meer dan 1 of 2 drankjes?! Dan zijn wij op zoek naar jou!


Tickets zijn alleen verkrijgbaar in Lloret de Mar via onze promotors. Kans maken op tickets? Als je ons Event Service Formulier invult informeren wij je over onze events via WhatsApp en zorgen wij ervoor dat er een collega met jullie afspreekt op de dag van aankomst in Lloret de Mar. Deze promotor informeert jullie vrijblijvend en geeft jullie alle details. Uiteraard beslissen jullie aan welke Events jullie willen deelnemen!