JONGEREN VAKANTIE NAAR LLORET DE MAR IN CORONA TIJD
03 januari 2022 

JONGEREN VAKANTIE NAAR LLORET DE MAR IN CORONA TIJD


Na 2 lastige zomers in verband met de corona onzekerheid weet jij het zeker, jij wilt de schade inhalen en maximaal feesten en uitgaan in de grootste feest bestemming van Europa: Lloret de Mar. Samen met je vriendengroep ben je klaar om je feestvakantie te boeken en de zomer van je leven te beleven. 

De afgelopen 2 jaar hebben de jongeren die geboekt hebben zonder reisorganisatie maximaal geprofiteerd. Waar jongerenorganisaties de jongeren pas heel laat informeerden (soms was de koffer al gepakt) over een annulering, kon je vakantie wel gewoon doorgaan als je zelf je vlucht en accommodatie geboekt had. En dat pakte goed uit. In Lloret de Mar heb je namelijk altijd een geweldige tijd, met of zonder corona. Er is veel meer mogelijk dan in Nederland het geval was. En wat wil je nu meer dan elke dag volop zon, genieten van de vrijheid met je vrienden en in de avond langs de boulevard een restaurant pakken om vervolgens lekker op stap te gaan? Nou wij weten het wel. Lees hier snel verder hoe je het beste in corona tijd je vakantie richting Lloret de Mar kunt boeken.

1. LEG ZELF JE VLUCHT VAST

Lloret de Mar ligt vlakbij de luchthavens van Girona en Barcelona (El Prat). Dagelijks gaan er veel vluchten richting deze luchthavens vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven- en Rotterdam airport. Ook vanuit Brussel en Weeze kan het de moeite waard zijn om te kijken voor vluchten. Door zelf je vlucht en accommodatie te regelen kun je vaak tientallen euro's besteden en deze kun je dan weer uitgeven tijdens het stappen. Dat is extra fijn! Vaak zijn het de vluchten die qua prijzen erg kunnen veranderen. Vindt je goedkope vluchten, leg deze dan zo snel mogelijk vast. De accommodatie kun je altijd nog regelen. Via Skyscanner, Transavia, Ryanair en Vueling vindt je vaak de beste deals. 

NOTE: De afgelopen 2 jaar hebben jongeren reisorganisaties veel vakanties geannuleerd i.v.m. corona en vaak was het dan tot een week voor vertrek onduidelijk of je wel of niet op vakantie kon gaan. Die onzekerheid werd als heel onprettig ervaren! Dit terwijl er in Lloret de Mar elke dag feesten werden georganiseerd en er veel meer mogelijk was dan in Nederland het geval was. 

2. REGEL ACCOMMODATIE

Als de vluchten eenmaal bevestigd zijn kun je door naar de tweede stap, het uitzoeken van je verblijf. In Lloret de Mar is een groot aanbod aan hotels, appartementen en villa's. Voor ieder budget kun je een top vakantie hebben. 

Vanaf deze zomer biedt Summer Rockz ook accommodaties aan in combinatie met de service van het grootste evenementenbureau van Lloret. Bij ons betaal je dezelfde prijs als via andere boeking websites, maar krijg je wel al onze service er extra gratis bij. Zo heb je gegarandeerd toegang tot onze "invite only" events (Millennium Party, Lloret Selected Party en Pool Party), staat ons gezellige promotie team altijd klaar om los met jou te gaan en krijg je toegang tot onze 24/7 WhatsApp service met info, korting en hulp tijdens jouw vakantie! Alles wat je nodig hebt om zorgeloos op jongeren vakantie te gaan! Onder andere Hotel Don Juan Resort en appartement Venecia zijn toppers!

NOTE: Wist je dat de events van Summer Rockz ook in corona tijd gewoon door gingen? Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je vakantie. Bij Summer Rockz heb je gegarandeerd feest!

3. SCHRIJF JE IN VOOR ONZE EVENT SERVICE

Belangrijk is dat je goed voorbereid op vakantie gaat. Tijdens de corona pandemie kan het namelijk goed voorkomen dat de clubs wel open zijn, maar dat er bijvoorbeeld maar 70% van de normale capaciteit toegestaan is. Dat betekent natuurlijk ook 30% minder tickets beschikbaar. Als jij je inschrijft voor onze Event Service zorgen wij dat er een promotor naar jullie toekomt en jullie helpt om weg wijs te worden in de grootste partystad van Europa Lloret de Mar. Je krijgt uitleg van een expert die al jaren in Lloret de Mar komt en die legt je alle details uit. Dit is gratis en vrijblijvend. Jij bepaalt uiteindelijk aan welke feesten jij en je vrienden deelnemen. Hier vindt je het inschrijf formulier!

 

Reactie plaatsen