Video Aspect Ratio: 16:9

LLORET SELECTED PARTY

EXCLUSIEF FLESSENFEEST IN DE OUDSTE GEVANGENIS VAN LLORET

AVOND VOL ENTERTAINMENT EN FLESSEN STERKE DRANK!

Met 500 geselecteerde Nederlandse Party people losgaan in de voorheen oudste gevangenis van Lloret, nu omgetoverd tot de allernieuwste club. Exclusieve flessen party en alleen toegankelijk voor Summer Rockz members.

FEESTEN IN DE OUDSTE GEVANGENIS VAN LLORET

Lloret Selected Party: Lloret Selected wordt gehouden in disco Alcatraz, voorheen de oudste gevangenis van Lloret, omgebouwd tot allernieuwste club! Deze avond kom je alleen binnen als je een plek hebt bemachtigd op de gastenlijst, het is namelijk members only. Dit is de avond dat jij je beste outfit uit je vakantiekoffer mag toveren, je wordt namelijk bij de ingang voor de photowall gefotografeerd met je vriendengroep.

Bij binnenkomst word je ontvangen door een aantal mooie heren en dames van het Summer Rockz team die je welkom heten en je inchecken op de gastenlijst. Heb je al nagedacht wat je status is vanavond? Je krijgt namelijk een bandje naar keuze: Groen (helemaal vrijgezel), Geel (Hard to get) of Rood (Bezet). Vandaar dat we ook zelf onze party people selecteren en zorgen dat alleen de echte party people aanwezig zijn deze avond, rekening houdend met een goede man vrouw verhouding.

Bij binnenkomst kies jij je eigen flessen sterke drank uit. Zeker dat jij voor de hele avond genoeg hebt! Nederlandse dj’s zorgen ervoor dat jij uit je plaat gaat op de nieuwste hitjes van deze tijd. Wil je deze avond helemaal gek en een vip plek bemachtigen? Dat kan! Er zijn 4 vip gedeeltes waar jij exclusief met je vrienden kan zitten. Je krijgt extra flessen champagne en de ober verzorgt de hele avond jullie drank. Deze avond zal jij herinneren als één van de betere avonden in Lloret!

Halverwege de avond zijn er sexy heren en dames die de Coyote show zullen uitvoeren. Al dansend op de bar gieten zij de drank rechtstreeks in je keel.

IN HET KORT

Gastenlijst Event + 50/50 man vrouw verhouding

Gegarandeerd alleen de best geselecteerde party people van alle reisorganisaties in Lloret

Tequila show

Halverwege de avond sexy politiedames op de bar tijdens de tequilashow

Flessen feest

Kies je eigen flessen sterke drank uit en krijg daarbij ook nog extra bier en/ of cocktails. 

Flirt Night
Geef met je rode, gele of groene bandje aan of je beschikbaar bent voor een hete avond ;)

Photowall

Een fotograaf legt jullie vriendengroep vast op de foto voordat je over de rode loper het feest betreedt

AVOND VOL ENTERTAINMENT EN FLESSEN STERKE DRANK!

Met 500 geselecteerde Nederlandse Party People losgaan in de voorheen oudste gevangenis van Lloret, nu omgetoverd tot de allernieuwste club. Exclusieve flessen party en alleen toegankelijk voor Summer Rockz members.

GEEF JE OP VOOR DE KISS CAM

Iedere zomer maken we tijdens de Lloret Selected Party opnames voor de KISS CAM. Ben jij die casanova die altijd scoort of wil jij die grootste regelaar van de vriendengroep opgeven? Doe mee en win een fles champagne!

Summer Rockz selecteert voor ieder event zijn eigen Party People op basis van een aantal criteria. Iedere promotor binnen ons team zoekt hotel, stad en strand af met zijn gastenlijst om alleen de leukste Nederlanders uit te nodigen. Daarmee zorgen wij voor een goede sfeer en een goede man / vrouw verhouding! Ben jij enthousiast en avontuurlijk ingesteld, wil jij ook iets anders dan het standaard programma van de reisorganisatie en hou jij van meer dan 1 of 2 drankjes?! Dan zijn wij op zoek naar jou!


Tickets zijn alleen verkrijgbaar in Lloret de Mar via onze promotors. Kans maken op tickets? Als je ons Event Service Formulier invult informeren wij je over onze events via WhatsApp en zorgen wij ervoor dat er een collega met jullie afspreekt op de dag van aankomst in Lloret de Mar. Deze promotor informeert jullie vrijblijvend en geeft jullie alle details. Uiteraard beslissen jullie aan welke Events jullie willen deelnemen!