Summer Rockz pool party Lloret de Mar

Hoe duur is uitgaan in Lloret de Mar?

Lloret de Mar kent tientallen grote clubs, discotheken en honderden kroegen. Elke zomer verandert Lloret de Mar van een klein dorp naar een party stad met tienduizenden jongeren. In de maanden juli en augustus nemen de Nederlandse jongeren de stad over en zie je overal in de clubs Nederlandse dj's en populaire live artiesten. Van feestcafés tot de grootste discotheken, overal zie je Nederlandse artiesten in Lloret de Mar.

In de afgelopen jaren zijn onder andere deze Nederlandse artiesten in de populaire clubs bewonderen geweest: Boef / Frenna / Ronnie Flex / Lil'Kleine / Radical Redemption / Snollekebollekes / Afrobro's / Brennan Heart / Poke / Dopebwoy / Outsiders / Christian D / Ashafar / Bizzey en nog vele artiesten meer.

Hoe duur is uitgaan in Lloret de Mar? 

Lloret de Mar staat bekend als goedkope badplaats. Zeker voor Nederlanders is Lloret een relatief goedkope vakantiebestemming. Voor iedere portemonnee is er wel een activiteit of uitgaansgelegenheid te vinden.

Summer Rockz organiseert al jarenlang populaire concepten waarbij je een compleet verzorgde avond krijgt. Van hete Pool Party's tot de legendarische Millennium Party. Al jarenlang verkopen deze feesten uit en je wordt aangeraden om je van tevoren in te schrijven, zodat je op jouw aankomstdag af kan spreken met een promotor. Zo kun jij jouw vakantieplanning maken!

Hoeveel is de entree in de clubs in Lloret de Mar?

In de grote clubs wordt gemiddeld een entreeprijs van 25 euro gevraagd, waarbij je vaak 1 of 2 consumpties ontvangt. 

Hoeveel kosten (mix)drankjes tijdens het uitgaan in Lloret de Mar?

(mix)drankjes zijn ongeveer 5 tot 8 euro per drankje. 

Hoeveel kost een biertje in Lloret de Mar in de kroegen en clubs?

Een biertje kost ongeveer 3 euro per stuk afhankelijk van de discotheek of kroeg waar je staat. In de kroeg zijn de biertjes over het algemeen iets goedkoper en in de clubs kan de prijs voor een biertje in Lloret de Mar oplopen tot ongeveer 5 euro voor een flesje.

Zijn er goedkopere opties?

Ja, uiteraard kun je altijd een goedkopere oplossing vinden. Je zou bijvoorbeeld naar de supermarkt kunnen gaan om daar een krat bier te kopen en deze vervolgens op te drinken op het balkon in je hotel. Alleen dat is natuurlijk niet de manier om jouw vakantie te vieren in het Spaanse Lloret de Mar ;). De jongeren die naar Lloret de Mar komen om een week lang te feesten willen over het algemeen de populairste feesten meepakken en lol beleven met de vriendengroep.

Reactie plaatsen