mc rough millennium party

Waar kun je uitgaan in Lloret de Mar? Top 8 discotheken en clubs!

In Lloret de Mar is het aanbod van discotheken, kroegen en clubs zo ontzettend groot dat het je niet gaat lukken om deze allemaal te bezoeken tijdens 1 week met jouw vriendengroep. Voordat je naar Lloret vertrekt is het verstandig om goed je huiswerk te doen, zodat je goed voorbereid richting Spanje gaat.

Er zijn een aantal mooie discotheken die zich focussen op Nederlandse jongeren tijdens het hoogseizoen in de maanden juli en augustus. In deze periode zijn er dan ook regelmatig grote dj's en andere artiesten die ervoor zorgen dat het helemaal losgaat in de clubs.

Wij hebben de top 8 geselecteerd van de mooiste discotheken voor Nederlandse jongeren in Lloret de Mar.

1. Millennium Party

Al jarenlang het populairste feest onder Nederlandse jongeren op de vrijdagavond. Met meer dan 50 bussen vertrekken we naar discotheek Millennium, de grootste discotheek van Catalonië gelegen in de bergen, op slechts 20 minuten rijden. Festival vibe met meerdere stages en heerlijk Ibiza lounge dakterras met heerlijke techno beats. Sla deze avond niet over, anders blijf je die avond achter in een leeg Lloret de Mar! Tickets kun je halen via de promotors van Summer Rockz. Om jezelf te verzekeren van tickets is het handig om je vooraf in te schrijven door dit formulier in te vullen.

2. Discotheek St. Trop

De mooiste club van Lloret de Mar met 3 verdiepingen en een heerlijk dakterras. In de zomermaanden is het elke avond volle bak in deze club. Vooral de indeling van deze club met een heerlijke dansvloer om los te gaan gecombineerd met een lounge gedeelte waar je lekker kunt relaxen maakt het dat disco St. Trop erg populair is. Aanrader is de White Party georganiseerd door Summer Rockz. Dit is de avond waarop de hele stad wit kleurt en alle  Nederlandse jongeren die avond in disco St. Trop te vinden zijn.

3. Disco Tropics

Tropics is de meest vernieuwende club en is de discotheek die alle grote namen naar Lloret haalt. Al meerdere keren verkozen in de top 100 clubs wereldwijd. Club cards of tickets kun je meestal via jouw reisorganisatie regelen.

4. Disco Alcatraz

Disco Alcatraz is de thuisbasis van de Lloret Selected feesten. 2 avonden per week vinden de Nederlandse avonden plaats, waarvoor je uitgenodigd moet zijn door een van de promotors van Summer Rockz. Disco Alcatraz, voorheen Lloret's oudste gevangenis en nu omgetoverd tot een van de nieuwe clubs in Lloret de Mar, is een exclusieve club met meerdere VIP gedeeltes, grote lange  barren en een intieme dansvloer. Ook vinden er wekelijks hardstyle evenementen plaats met de grote namen der aarde. In het verleden stonden er grote artiesten op de programmering, zoals Radical Redemption, Act of Rage, Brennan Heart, Korsakoff en nog veel meer.

5. Disco Privé

Grote club midden op de strip van Lloret (Av. Just Marlés Vilarrodona, 17310 Lloret de Mar, Girona, Spanje) met grote LED schermen voor de discotheek en altijd grote dj's en live artiesten. In het verleden hebben hier meerdere grote namen opgetreden, zoals Broederliefde, Bizzey en Ronnie Flex. Ook aankomende zomer wordt het weer knallen! Tickets voor deze club haal je via de promotors van Summer Rockz.

6. Discotheek Bumpers

Bumpers is al jarenlang een populaire club in een van de zijstraten van de hoofdstraat van Lloret de Mar. Deze discotheek staat bekend om Nederlandse dj's, Hollandse gezelligheid en een binnentuin waar je heerlijk kunt relaxen. Club card en / of tickets haal je via je reisleiding of via de proppers die je tegenkomt op straat.

7. Discotheek Moef Gaga

Bekende club onder Nederlandse jongeren met een programmering vanuit bekende concepten als Liefde voor het feestje. Ruime club en veel gezelligheid. Club card en / of tickets haal je via je reisleiding of via de proppers die je tegenkomt op straat.

8. Cartoon / Feesttent

Als je van Nederlandstalige muziek en gezelligheid houdt kun je hier après-skiën tot in de vroeg uurtjes. Iedere zomer zijn er ook een aantal bekende Nederlandse artiesten te vinden, zoals in het verleden Snollekebollekes. Je komt hier vaak langs tijdens de kroegentochten van de reisorganisaties.Reactie plaatsen