Ticket verkoper team Lloret de Mar

Wat is de minimale leeftijd tijdens het uitgaan in Lloret de Mar?

Lloret de Mar wordt vaak het Las Vegas van Europa genoemd. Duizenden Nederlandse jongeren brengen iedere zomer hun vakantie hier door en met tientallen grote clubs en kroegen verveel je je hier geen enkel moment.

Voor de meeste jongeren is Lloret de Mar de eerste of de tweede vakantiebestemming zonder ouders. Grote groepen jongeren reizen elke zomer af naar Lloret de Mar en zorgen ervoor dat Lloret een Nederlands tintje krijgt. Alle discotheken, clubs en kroegen hebben ontzettend veel Nederlandse jongeren binnen en dat zorgt voor een heel gezellige sfeer.

Voor het stappen geldt dat de minimale leeftijd om binnen te komen 16 jaar is. Vanaf die leeftijd mag je de kroegen en clubs binnen stappen in Lloret de Mar.

In het uitgaansleven van Lloret de Mar kom je veel jongeren in de leeftijd van 16, 17, 18, 19 en 20 jaar tegen. De gemiddelde leeftijd in de clubs ligt rond de 18 jaar.

Tijdens de eindexamenperiode, meestal rond begin juni, komen er veel Nederlandse eindexamenkandidaten richting Spanje om de eindexamenstress er af te feesten. Tijdens de eindexamenperiode is de gemiddelde leeftijd in Lloret de Mar iets lager rond de 17 jaar.

Summer Rockz is het grootste evenementenbureau van Lloret de Mar en regelt feesten zoals de legendarische Millennium Party, de heetste Pool Party van de stad en nog een aantal exclusieve feesten voor Nederlandse jongeren. De toegang voor al deze feesten is vanaf 16 jaar en ouder.

Ben je dus tussen de 16 en 20 jaar en wil jij met jouw vriendengroep een feestvakantie in het buitenland, waarbij uitgaan en stappen in grote discotheken een belangrijke voorwaarde is? Dan is Lloret de Mar de perfecte bestemming voor jou!




Reactie plaatsen