TOP 5 BESTE DISCOTHEKEN IN LLORET DE MAR
01 maart 2023 

TOP 5 BESTE DISCOTHEKEN IN LLORET DE MAR

Uitgaan in de top 5 beste discotheken van Lloret de Mar!

Lloret de Mar is al tientallen jaren de populairste bestemming voor Nederlandse en Belgische jongeren die een week lang komen genieten van de Spaanse zon, de heerlijke stranden en vooral iedere avond van het spectaculaire nachtleven van de stad die nooit slaapt.

Veel discotheken proberen je via een clubcard voor de hele week te laten betalen. Dat is natuurlijk zonde, omdat wanneer je in Lloret de Mar bent je zoveel mogelijk wilt zien van het allerbeste dat de stad te bieden heeft. Summer Rockz heeft hiervoor de oplossing. Zij organiseren Nederlandse feesten in de populairste discotheken van de stad. Zo kun je in overleg met een promotor van Summer Rockz een weekplanning samenstellen waarbij je de top 5 van beste discotheken in Lloret de Mar bezoekt met Nederlandse line-up gecombineerd met de beste dagactiviteiten (Pool Party / Boot Party etc.), zodat je ook maximaal geniet onder de Spaanse zon.

Summer Rockz werkt alleen samen met de beste clubs in Lloret de Mar en heeft voor jou hieronder een top 5 gemaakt van discotheken die jij niet mag missen tijdens jouw vakantie in de partystad van Europa.

1. Discotheek Millennium Lloret de Mar

Slechts 6 keer per jaar tovert discotheek Millennium om tot een Nederlands feestpaleis. Meer dan 2500 Nederlanders in meer dan 50 bussen vanuit Lloret de Mar, dit is de avond die je niet mag missen. Discotheek Millennium ligt op slechts 20 minuten rijden van Lloret de Mar, op een afgelegen locatie in de bergen. Dit is de grootste discotheek van de provincie Catalonië met 4 zalen, waaronder een mainstage (vergelijkbare zaal heb je waarschijnlijk nog nooit gezien) en een heerlijk Ibiza lounge dakterras. Voor veel Nederlandse jongeren is de Millennium Party het hoogtepunt van de vakantie. De festival vibe, sexy entertainment en de tot in de puntjes voorbereide show door jonge opkomende Nederlands Dj talenten zorgen ervoor dat jij iedereen die naar Lloret komt aan gaat raden om ook een bezoek te brengen. TIP: zorg ervoor dat je tickets voor jouw vriendengroep snel bemachtigd, verkoopt altijd uit sinds 2001.


2. Discotheek St. Trop Lloret de Mar

Discotheek St. Trop, in een zijstraat van de strip in Lloret de Mar, is de grootste club van de stad. Met 3 verdiepingen en design in Romeinse stijl met hoge pilaren is deze discotheek een echte eye-catcher en een must-see voor de echte dansliefhebber. Met een grote dansvloer recht voor de dj booth, meerdere dansblokken en blacklights is dit de ideale locatie om helemaal los te gaan. Het dakterras maakt deze club helemaal uniek in Lloret de Mar. Deze chill-out zone is heerlijk wanneer je even tot rust wilt komen, een sigaretje wilt roken of misschien wel een cocktail wilt drinken met je vakantieliefde.

Summer Rockz organiseert in discotheek St. Trop wekelijks de White Party, het grootste thema feest van Lloret de Mar. 1500 Nederlanders volledig in het wit gekleed en klaar voor een gekke avond. Met eigen flessen sterke drank, sexy entertainment van de collega's van Summer Rockz en confetti en ballonnen door de club. Dit feest bestaat sinds 2019 en is sinds de eerste editie iedere keer uitverkocht.
3. Discotheek Alcatraz Lloret de Mar

Discotheek Alcatraz in een kleine intieme locatie middenin de partyzone van Lloret de Mar. Klein qua formaat, groot qua naam. Al jarenlang is discotheek Alcatraz de thuisbasis van de exclusieve Lloret Selected Party van Summer Rockz. 500 Nederlandse jongeren die samenkomen in de oudste gevangenis van Lloret de Mar, nu omgebouwd tot de allernieuwst club van Lloret: Discotheek Alcatraz!

In deze thematische discotheek vindt je allerlei kenmerken terug van het vroegere gevangenisgebouw. Oude tralies, werknemers in jail-outfit en de hal van de club doet denken aan het voormalige doel van het pand.

Met meerdere vip gedeeltes, veel entertainment en een intieme dansvloer waarbij je direct contact hebt met de artiesten is een avond vol plezier gegarandeerd. De Lloret Selected Party heeft al jaren een goede naam en jongeren die in Lloret aankomen zijn vaak gelijk op zoek naar een promotor van Summer Rockz om tickets te bemachtigen. Zij selecteren namelijk de party people voor dit feest en zorgen voor een goede man- vrouwverhouding, zodat de sfeer optimaal is.4. Discotheek Prive Lloret de Mar

Discotheek Prive is een moderne club midden op de strip. Van de buitenkant is het een iconisch gebouw die je vaak herkend van de foto's van de verlichte partystraat van Lloret de Mar. De grootste (inter)nationale artiesten hebben hier opgetreden en ook aankomende zomer zullen er weer Nederlandse sterren op het podium verschijnen. De afgelopen jaren hebben hier onder andere Ronnie Flex, Broederliefde en Bizzey gestaan.

Met mooie VIP gedeeltes en 2 grote zalen vermaak jij je hier elke seconde van de avond. Summer Rockz organiseert hier regelmatig thema feesten en pre-party's voor de artiesten, waarbij jij niet in de rij hoeft te staan (skip the line), jij je eigen flessen sterke drank hebt en er de hele avond sexy entertainment wordt geregeld.

5. Discotheek Revolution Lloret de Mar

Discotheek Revolution is een geweldige discotheek aan de voet van de partystraat van Lloret de Mar. Voorheen waren er altijd samenwerkingen met Duitse reisorganisaties en daarom is deze verborgen parel weinig bekend onder het Nederlandse publiek. Deze zomer gaat Summer Rockz deze discotheek overnemen met Nederlandse feesten met de populaire concepten zoals je ze van Summer Rockz gewend bent.

Al jaren een van de best beoordeelde discotheken van Lloret de Mar en vanaf aankomende zomer gaan wij dit ook aan het Nederlandse publiek laten zien.


Reactie plaatsen